Poulsen: “Ik kan ook in de winterstop verkassen”

By
Updated: december 12, 2011

Dat Poulsen gaat vertrekken wisten we allemaal al, maar de snelle vleugelverdediger van AZ sluit niet uit dat hij in de winterstop al verkast naar een nieuwe club.

“Ik ben toe aan iets anders, want ik ben nu vier jaar hier”, zegt Poulsen in gesprek met De Telegraaf. “Als het voor AZ en voor mijzelf goed is, kan ik ook in de winterstop verkassen. Er speelt echter helemaal niets. En ik zou het ook moeilijk vinden om te vertrekken, want ik heb het enorm naar mijn zin. Maar het is nu economisch ook niet de tijd om nee te zeggen tegen alles.”

4 Comments

 1. hAnZ

  12 december 2011 at 15:01

  Het zou best jammer zijn als Simon besluit te vertrekken. Maar hij is op het moment vervangbaar.
  Kunnen we geen liedje meer zingen; Tatatada….Simon Poulsen….

 2. de echte supporter

  13 december 2011 at 07:39

  Ja jammer als hij vertrekt, maar ben het met hAnZ eens. Hij is vervangbaar. Holman in de winterstop weg, dat zou ik veel erger vinden. Dan ben ik van mening dat we het ons moeilijk maken op nog landskampioen te worden. Maar bij Poulsen heb ik dat niet.

 3. Derek

  13 december 2011 at 14:18

  Holman en Poulsen…..blijft alsjeblieft tot de winterstop!

 4. Derek

  13 december 2011 at 14:18

  ik bedoel natuurlijk einde seizoen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *