Verbeek hekelt “kloteveld” van Excelsior

By
Updated: december 10, 2011

AZ-trainer Gertjan Verbeek heeft zaterdag nogmaals uitgehaald naar Excelsior. De Alkmaarders moesten woensdagavond het duel met Excelsior uitspelen, dat eerder was stilgelegd vanwege dichte mist. In Rotterdam eindigde het treffen tussen beide formaties in een doelpuntloos gelijkspel.

et name de houding van Excelsior ten opzichte van de ballenjongens was nogal amauteuristisch. “Bij de eerste helft in november waren dat er acht, woensdag nog maar vier. Er zijn clubs die ballenjongens tien minuten voor tijd wegsturen als ze voorstaan. Ik begrijp niet dat daar geen richtlijnen voor zijn”, zegt Verbeek in De Telegraaf.Naast het incident met de ballenjongens is er volgens Verbeek veel mis met het kunstgrasveld. “Ons positiespel was geweldig op de training, maar op dat kloteveld van Excelsior struikelde Simon Poulsen over de bal. Ze verrekten het om het kunstgras te sproeien, waardoor het hartstikke stroef was. Het is ook nog eens het kleinste veld van Nederland. Het is allemaal weinig gastvrij.” Bron: Elfvoetbal.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  10 december 2011 at 12:33

  Ach een hoop clubs struikelen bij Excelsior uit. Net zoals bij Heracles die wij wel hebben gewonnen.

  Ben het wel eens met Verbeek dat er regels moeten komen voor ballenjongens. Het is toch idioot dat een deel vertrekt zodat de uitclub niet snel het spel kan hervatten.

  • KeesK

   10 december 2011 at 13:37

   Wie niet sterk is moet slim zijn… En dat is wat Excelsior heeft gedaan op een laag bij de grond manier. Ik hoop nu dat ze naar de Jupiler League mogen degraderen.

 2. hAnZ

  10 december 2011 at 14:02

  Tja, wat is er mis met een wedstrijd zonder ballenjongens? Gewoon ELKE wedstrijd zonder ballenjongens spelen. Het lijkt wel of die spelers de laatste jaren van poppestr.. zijn. Waar zijn de tijden dat AZ mannen doordeweeks gewoon in een witgoedwinkel werkten?
  Een ballenjongen/meisje kan wel een wedstrijd belangrijk beïnvloeden door snel of juist traag te reageren.
  En ik vind het wel een tikkeltje goedkoop om plotseling het kunstgras de schuld te geven voor het belabberde spel van Verbeeks sterren. Heeft ie niet zelf het kunstgras op het veld van Heracles de hemel in geprezen toen ie nog in dienst was van Heracles…????

 3. de echte supporter

  12 december 2011 at 08:02

  Ik ben het volledig eens met hAnZ. Niet zeuren. AZ had gewoon niet zo gehaast moeten voetballen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *