Holman: “AZ is titelkandidaat”

By
Updated: december 8, 2011
Brett Holman heeft, net als heel AZ, als doelstelling om Europees voetbal te behalen. Maar hoe langer de Alkmaarders op plek één in de Eredivisie staan, hoe meer mensen gaan denken aan AZ als landskampioen.

Bovendien is de ploeg van trainer Gertjan Verbeek bijna winterkampioen. “Of het belangrijk is om als winterkampioen het nieuwe jaar in te gaan? Dat is leuk. Bovenaan staan met Kerst, dat is onze ambitie. Maar je krijgt er geen enkele prijs voor. Ons streven blijft om ook na de winterstop bovenin mee te doen”, vertelde Holman op de officiële website van zijn werkgever.

“Als we nu derde hadden gestaan, had ik ook een lekker gevoel gehad. Maar nu we eerste staan, wil ik dat graag zo houden. Je kunt AZ wat mij betreft in de groep met titelkandidaten zetten.” Bron: Soccernews.nl

6 Comments

 1. Jeroen

  8 december 2011 at 16:38

  Laten we dan wel de komende duels voor de winterstop winnen. Als we dan nog steeds 4 punten verschil houden gaan we in ieder geval met een positief gevoel de winterstop in.

  Gaan we nog versterking halen de komende periode?

 2. De echte supporter

  8 december 2011 at 17:30

  Oke nu gaat az eindelijk aangeven dat ze voor de titel gaan. Het komend weekend dan gewoomn 3 punten pakken

 3. rucarni

  8 december 2011 at 20:31

  doe nou maar voorzichtig met zulke uitspraken want dan zullen we zeker beter moeten gaan spelen als de laatste 3 wedstijden hoor… anders kan je het echt vergeten…… hoop dat we snel weer de draad op pakken en weer op voledige oorlogs sterkte zijn in de beker wedstrijd.

 4. gerard

  8 december 2011 at 21:37

  AZ heeft gewoon de spelers om titelkanidaat te zijn al zou bij wijze van spreke AZ nu nog een wedstrijd verliezen voor de winterstop dan zie ik nog niet in dat een PSV of dergelijke nu over daadwerkelijk zoveel meer kwaliteit beschikt dat we dan ineens niet meer mee kunnen strijden?
  Leuk hoor zo’n Wijnaldum, strootman of Mertens maar ik zie net zo lief of nog liever een Martens, Elm of een Beerens (is me net iets degelijker en minder grillig allemaal)

 5. gerard

  8 december 2011 at 21:43

  Hoe staat het trouwens met Mattias Johansson waar we een paar pagina’s geleden nog over berichten?

  • Jeroen

   8 december 2011 at 23:10

   Het enige wat ik laatst ergens las was dat AZ naar Zweden was geweest om te praten met de club van Johansson. Dat was toen AZ een wedstrijd tegen Malmo moest spelen. AZ wil hem graag, maar volgens mij is hij best duur. Ben benieuwd of hij naar AZ gaat komen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *