‘Tottenham stuurt scouts naar Alkmaar voor Wernbloom’

By
Updated: december 7, 2011

Pontus Wernbloom gaat altijd voorop in de strijd en dat is zeker in Engeland niet opgemerkt gebleven. Enkele clubs uit de Premier League volgen de prestaties van de middenvelder van AZ. Zo zal Tottenham Hotspur komende zaterdag een scout sturen naar het duel tussen de Alkmaarders en De Graafschap. De Zweeds international is bezig aan zijn derde seizoen bij de Noord-Hollanders. (Daily Mail)

4 Comments

 1. rucarni

  7 december 2011 at 16:54

  wordt ondertussen een beetje misselijk van al dat gelul over scouts moet je nagaan… we spelen helemaal top en er staan elke keer scouts op de tribune….als die echt voor de spelers komen die ze willen …… zijn we Maher / elm / wernbloom / en ook beerdends misschien kwijt.. dan de twee holman en poulsen die niet willen bij tekkenen dan missen we na de winterstop dus 6 goede spelers …… nou dan kunnen we weer voor de na competitie gaan ………. dus lekker oprotten allemaal en ga 020 maar leeg plukken….. oprotten

 2. gerard

  8 december 2011 at 12:33

  Er wordt zoveel verteld, clubs ook Engelse kunnen niet blijvend met de geldbuidel zwaaien en voor koopjes hoef je niet meer bij AZ te zijn..

 3. De echte supporter

  8 december 2011 at 17:32

  Ik heb altijd de mening kijken is nog niet kopen…..

 4. Geert

  9 december 2011 at 09:38

  Scouts kijken naar zoveel spelers, dat is nou eenmaal hun werk. Dit betekent niet dat hij in de winterstop meteen vertrekt natuurlijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *