Beerens: “We speelden dramatisch”

By
Updated: december 5, 2011

Roy Beerens en Niklas Moisander waren voor het duel met sc Heerenveen twee twijfelgevallen. Beiden konden spelen, maar veel leverde dat AZ niet op.

De Alkmaarders gingen in Friesland met liefst 5-1 onderuit. “Dit was de eerste keer dat we dramatisch speelden”, zei Beerens, die tegen zijn oude club speelde, tegen De Telegraaf. “Ik hoop dat we ervan geleerd hebben.”

Ook Moisander kon de afgang van AZ niet geloven. “We waren niet aanwezig, dit was een complete off-day. Iedereen was heel slecht. Wij hebben een elftal dat een duel niet op zeventig procent af kan.”

“We waren mentaal afwezig, Heerenveen won alle duels. Ik kan hier geen positieve zaken uithalen. Het is teleurstellend en pijnlijk, dat het niveau zo’n eind omlaag ging”, aldus de Finse verdediger. Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. gerard

  5 december 2011 at 17:22

  Er komen nu van die berichten dat AZ eigenlijk al weken boven hun stand leeft maar is dat wel zo als je spelers als Elm, Maher, Martens, Beerens, Moisander en dergelijke hebt.
  AZ heeft een karrevracht aan internationals waarom moet dat minder zijn dan spelers die ook pas komen kijken als Wijnaldum, Strootman of Mertens bij alle toch ook zeer wisselvallig spelen? IS een Toivonen wel zo waardevol als bijv. een Wernbloom..ik he mijn twijfels.
  AZ staat wellicht wel op een plaats waar het realistisch ook kan staan als je de spelers zo bekijkt al willen sommige heren journalisten het ons anders doen laten weten!

  • Jeroen

   5 december 2011 at 21:13

   Gerard ik ben het helemaal met je eens… Je hebt nu altijd mensen die zeggen “Zie je nou… AZ is geen topploeg en kan ook geen kampioen worden”… allemaal onzin. We spelen al weken scherp en winnen alles. Afgelopen zondag was het gewoon even niet ons dag. We moeten er niet teveel bij stil staan.

   Vandaag kwam een collega naar me toe en die zei: “Ben je niet al bang dat het helemaal fout gaat aflopen? Dit is namelijk geen incident”… Toen hij dat zei was ik al klaar.. Geen incident? Wat is het dan wel??

   Woensdag moeten we gewoon vol in de aanval. Als we dan winnen staan we alsnog 6 punten boven PSV.

   Een zeer knappe prestatie.

   Daarnaast ging Twente in het jaar dat ze kampioen werden met 6-1 verlies naar huis. Wij hebben het dus nog best goed gedaan 😛

 2. de echte supporter

  7 december 2011 at 07:47

  Ja, ja ik ben er mee eens, maar ik vind wel dat we er niet te makkelijk over moeten denken. Het mag niet in de koppies gaan zitten. Goed dat kunnen ze vanavond herstellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *