Moisander zo goed als fit; Beerens twijfelgeval voor duel tegen Heerenveen

By
Updated: december 2, 2011

De kans dat Moisander aanstaande zondag aan de aftrap verschijnt tegen Heerenveen is erg groot. De aanvoerder van AZ moest afgelopen woensdag nog toekijken vanwege een blessure, maar blijkt op tijd fit te zijn. “Moisander en wij hebben goede hoop dat hij het haalt. Ik heb bij hem een beter gevoel dat hij op tijd fit is dan bij Beerens,” aldus Verbeek

Verbeek was vrij duidelijk over Beerens: “Hij zegt zelf dat hij het gaat redden. Hij had na de wedstrijd op het vliegveld al amper last met lopen. Hij is er dus op tijd uitgestapt, want als hij het nog even had geprobeerd, had het fout kunnen gaan. Hij heeft donderdag al aardig wat kunnen doen in de looppas, maar hij traint vandaag nog niet mee. We gaan sowieso geen risico nemen, want als hij iets scheurt in zijn kuit ligt hij er zomaar tot de winterstop uit.”

2 Comments

  1. rucarni

    3 december 2011 at 12:21

    tja mag het niet zeggen aar het is wel tijd dat de goede spelers weer langzaam terug gaan komen hoor nu komen er weer wat sterkere tegenstanders aan. dusssss beerends spelen…….

  2. maarten

    3 december 2011 at 17:41

    Ik weet dat we van onze eigen kracht moeten uitgaan maar hoorde dat de friezen assaidi missen, komt ons zeker niet slecht uit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *