De Zeeuw: "Tegen Heracles staan we er weer"

By
Updated: september 21, 2008

Demy de Zeeuw had zaterdag weer een basisplaats bij AZ, nadat hij in de eerste twee competitieduels gepasseerd was. De controleur nam zijn team op sleeptouw. “De tijd op de bank heeft me goed gedaan, ik ben weer helemaal terug.”

De middenvelder kreeg de afgelopen tijd veel kritiek te verduren. Terecht, zo oordeelt hij nu. “De afgelopen weken heb ik veel commentaar gekregen. Ik denk dat de meeste kritiek terecht was. De tijd op de bank heeft me goed gedaan: ik ben weer helemaal terug”, zo zegt hij op de clubsite van AZ.

De gewonnen wedstrijd tegen PSV (1-0) is volgens De Zeeuw een zege van het collectief. “We gingen tegen PSV als team de strijd aan en hebben er alles aan gedaan om te winnen. Hierdoor hebben we een signaal aan het publiek afgegeven, dat het goed oppakte.”

“Tegen PSV is het altijd moeilijk. Maar we speelden zeer compact en streden voor elkaar. Als we op deze manier doorgaan, kunnen we van iedere tegenstander winnen. Zoals de trainer al zei: we kunnen nu pas gaan werken aan automatismen. Het kan alleen maar beter worden. Tegen Heracles Almelo staan we er weer.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Bron foto: AZFanpage.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *