AZ laat Holman en Poulsen niet zomaar vertrekken in de winterstop

By
Updated: december 1, 2011

Clubs moeten niet zomaar denken dat Holman en Poulsen voor een laag bedrag in de winterstop overgenomen kunnen worden. Ondanks hun aflopende contracten laat AZ ze liever transfervrij vertrekken en prefereert het sportieve boven het financiele.

Stewart spreekt de hoop uit dat naast Poulsen ook Holman tot het einde van het seizoen in Alkmaar blijft. “Ik ben ook verantwoordelijk voor de sportieve prestaties van het team, dus het lijkt me logisch dat ik hoop dat ze zullen blijven.”

“Daarbij ga ik er niet vanuit dat er binnen nu en enkele weken een goed bod op tafel komt van een club. We laten ze namelijk niet voor een klein bedrag gaan. Ook al hebben ze nog maar een contract voor een half jaar.”

5 Comments

 1. Jeroen

  1 december 2011 at 13:36

  Laten we hopen dat ze dit ook echt gaan doen, en niet alleen zeggen om supporters tevreden te houden. Het is van vitaal belang dat we dit team behouden om voor de titel te gaan. We hebben gisteren kunnen zien dat het team in elkaar zakt als we teveel moeten wisselen.

 2. KeesK

  1 december 2011 at 14:16

  Meestal presteert een vaste groep mensen beter en dus een elftal ook, als het tenminste goed op elkaar wordt afgestemd. Veel elftallen zijn afhankelijk van een aantal spelers die een team dragen. Hebben deze twee spelers die status of zijn ze te vervangen? Dat is de vraag of je ze nog ten gelde moet maken of moet vasthouden. Poulsen vind ik een belangrijkere speler dan Holman. Maar we zien wel hoe het loopt. Ze zullen in ieder geval Falkenburg niet kwijtraken in de winterstop… ben ik bang.

 3. Jeroen

  1 december 2011 at 15:11

 4. NHN

  1 december 2011 at 18:31

  Volgens mij kun je beter Holman behouden, en is het verlies van Poulsen wel op te vangen. Maar we zien het wel. Als er een club een flinke smak geld biedt…maar dat zal wel niet voor een speler met nog een half jaar contract.

 5. hAnZ

  2 december 2011 at 11:46

  Persoonlijk geloof ik geen bal van verhalen dat een club interesse zou hebben in Holmam. Welke club wil nou, in mijn naam, een speler hebben van 27 jaar (in maart alweer 28). En waarom zou een club betalen voor een speler als ie met een paar maanden gratis kan overstappen…
  Hoop wel dat ie blijft, kan enerzijds genieten van zijn geloop en anderzijds me ergeren over zijn slordige spel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *