Verbeek: “Eerste helft speelden we in een te laag tempo”

By
Updated: november 30, 2011

AZ kon vanavond in het duel tegen Malmö een plek bij de laatste 32 veilig stellen. Het enige wat gedaan moest worden was winnen van een opponent die thuis al met 4-0 eenvoudig was afgeslacht. Dat leek aanvankelijk een eenvoudige klus, maar niets is minder waar. AZ is nog steeds niet af van het Europese uitsyndroom en speelde een zeer slechte wedstrijd. We mogen nog blij zijn dat het uiteindelijk bij een 0-0 stand bleef.

“De eerste helft speelden we in een te laag tempo. Tegen een behoudende ploeg moet je in een hoger tempo spelen. De tweede helft was van een behoorlijk niveau en hebben we niets meer weggegeven. Ik vond het zeker geen off-day,” aldus Verbeek.

Verbeek sloot het interview af door boos weg te lopen. Door het gelijke spel is AZ nog altijd niet zeker van Europese overwintering.

One Comment

  1. de echte supporter

    1 december 2011 at 07:56

    Verbeek, weglopenis wel heel makkelijk. Ja kan ook een keer zeggen, dat er niet gebracht is wat wel gebracht had moeten worden. Vergeet europa en denk aan de kans op de landstitel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *