Maher niet bezig met vermeende interesse

By
Updated: november 28, 2011

Maher lijkt weinig last te ondervinden van de vermeende interesse van o.a. AC Milan, Manchester City en Olympique Lyon. Ondanks de toenemende aandacht blijft de aanvallende middenvelder rustig en en draait gemakkelijk mee op het hoge niveau.

“Ik ben daar niet mee bezig. Het is leuk om te horen, maar meer niet. Ik wil gewoon presteren en elke wedstrijd laten zien dat ik in de basis hoor,” aldus Maher tegenover goal.com

Ondanks de overwinning op FC Utrecht blijft de jonge speler erg kritisch. “Eigenlijk hadden we nog meer moeten scoren. Na de 1-0 (vrije trap Elm) waren we meer op dreef. Er lag meer ruimte en die benutten we goed met de 2-0, maar het had meer moeten zijn.”

One Comment

  1. Derek

    28 november 2011 at 14:36

    Wat een Held!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *