AZ organisatie blundert opnieuw

By
Updated: september 16, 2008

De prestaties op het veld valt tegen, maar ook de AZ organisatie kent zo zijn eigen problemen. Dit keer was het een medewerker van FC Groningen die AZ behoedde voor een blunder.

In het regelement staat namelijk dat er maar vier veldspelers en een keeper van 23 jaar en ouder zijn toegestaan. Op het wedstrijdformulier stonden er met Ari, Moisander, De Zeeuw, Pellè, Poulsen en Martens zes veldspelers.

Jong AZ-trainer Marcel Bout legt de verantwoordelijkheid direct bij de KNVB. “De KNVB werkt sinds twee weken met een digitaal systeem waarmee automatisch te zien moet zijn of er te veel spelers van 23 jaar en ouder mee doen. Dit systeem is blijkbaar niet waterdicht,” aldus de Jong AZ-trainer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *