‘Manchester United volgt Elm’

By
Updated: november 26, 2011

Rasmus Elm heeft zich behoorlijk in de kijker gespeeld. De Zweedse middenvelder van AZ is bezig aan een erg goed seizoen en volgens zijn zaakwaarnemer wordt hij door de Europese top in de gaten gehouden. Vandaag meldden verschillende Zweedse bronnen dat Manchester United een poging wil ondernemen om hem over te nemen van AZ.

De zaakwaarnemer van Elm, Patrick Mork, weigert in te gaan op de vermeende interesse van de Engelse grootmacht. “Ik kan het niet hebben over individuele clubs, omdat ik weet wat er dan gebeurt. Het is misschien saai, maar ik moet wel. Ik kan wel zeggen dat de allergrootste clubs van Europa Rasmus volgen.”

Het is niet duidelijk of de 23-jarige Elm mogelijk al in januari vertrekt bij AZ. “Je moet niet verrast zijn als er iets gebeurt rondom Rasmus, hij is nu de hottest player in Nederland en heeft een grote status in heel Europa”, vertelt Mork aan Expressen.

Het is niet duidelijk of AZ, koploper in de Eredivisie, bereid is mee te werken aan een winters vertrek van Elm. De marktwaarde van de Zweedse spelmaker wordt geschat op ruim tien miljoen euro. Bron: Voetbalprimeur.nl

9 Comments

 1. Jeroen

  26 november 2011 at 00:41

  10 miljoen voldoende voor Elm? Ik dacht meer aan 15 miljoen en pas aan het eind van dit seizoen laten vertrekken. Dan kunnen we wel een leuke vervanger halen dacht ik zo.

 2. De echte supporter

  26 november 2011 at 11:29

  Je kan hem verkopen, maar dat hj wel het seizoen afmaakt bj az. Dus dat wij hm dan terug hurn voor nl euro. Dan kan hij on hepen om kampioen t orden n az kan dan zijn schuld volledig wegwerken en weer verder bouwen. K denk dat we hm toch niet kunnen vasthouden.

  • Jeroen

   26 november 2011 at 11:36

   Ik kreeg vanmorgen een twitter bericht dat Elm en Poulsen hun contract gaan verlengen bij AZ… Dat zou niet verkeerd zijn. Wat betreft Holman is er nog onduidelijkheid

   • Mike

    26 november 2011 at 11:42

    dat zou geweldig nieuws zijn van wie was die twitter bericht een beetje betrouwbaar. zou dat raar vinden als Elm bij tekent of ze hebben nu gewoon een transferclosule erin gedaan en de Saris verhoogd ?

    • Jeroen

     26 november 2011 at 14:18

     Geen idee hoe betrouwbaar het bericht is. Ik hoorde het van iemand die mij volgt op Twitter.

   • KeesK

    26 november 2011 at 12:44

    Ik had eerder een bericht of gerucht verwacht dat Holman zal bijtekenen dan Elm en Poulsen. De sterkste troef voor AZ is de belofte om het team zo veel mogelijk bij elkaar te houden. Ik denk dat in dit team spelen een jongensdroom is op het ogenblik en dat de meeste bij elkaar willen blijven om door te gaan met scoren als team op nationaal en internationaal niveau. Het naar de zin hebben als individu en als groep is volgens mij belangrijker dan een paar ton meer of minder op de bank als je tenminste een normaal mens bent. Maar we zullen de motivatie wel horen als de spelers daadwerkelijk hebben bijgetekend en het officieel is gemaakt op de AZ website. Ik denk overigens dat er meer spelers van dit AZ wel met actieve interesse worden gevolgd door diverse clubs dan niet. Dus het wordt de komende tijd nog druk in het geruchtencircuit vrees ik.

 3. Mike

  26 november 2011 at 11:39

  Hopelijk maakt hij dit seizoen af. maar Elm is veelste goed voor AZ en ik vind Man utd ook wel passen bij elm. ik denk 17 miljoen vragen maar dan wel volgend seizoen dat zal wel gebeuren denk ik want anders kan AZ het kampioenschap wel vergeten. elm is zo belangrijk. en nu Sporting ook al maar dat vind ik geen echt team voor elm.

  AZ moet alle zeilen bijzetten om Rasmus Elm voor de club te behouden. De makkelijk scorende middenvelder legde er al zeven in dit seizoen en in Portugal is dat niet onopgemerkt gebleven. Sporting, de club die in de zomer Ricky van Wolfswinkel en Stijn Schaars reeds weghaalde uit Nederland, wil bij het kamp-Elm navraag doen of de Zweed zin heeft in een nieuwe uitdaging. Onbekend is hoe Elm tegenover de Portugese competitie staat.
  Bron: Voetbalzone.nl

 4. wilwaa

  26 november 2011 at 17:16

  Sowieso niet laten vertrekken in januari, zonder Elm worden we echt geen kampioen!
  Hopelijk is het bericht waar, zou mooi zijn zodat we ook nog een mooie prijs voor Poulsen kunnen krijgen.

 5. bart

  28 november 2011 at 08:53

  Elm niet verkopen in de winterstop. Eerst kampioen worden en het geld pakken van de champioens ligue. En dan als er een heel goed bod komt overwegen om hem te verkopen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *