AZ en Kalmar FF in impasse over transfer Johansson

By
Updated: november 22, 2011

Een transfer van Johansson naar Alkmaar is nog alles behalve zeker. Enkele weken geleden wisten diverse bronnen te melden dat de speler zo goed als zeker in de winterstop zou verkassen  naar AZ, maar het nu blijkt dat beide clubs het niet eens zijn over het transferbedrag.

“Wij hebben heel duidelijk weten welk bedrag wij van AZ willen hebben”, zegt voorzitter Johnny Petersson. “Sindsdien hebben wij niets meer van ze vernomen.”

Kalmar FF is dus niet met AZ in onderhandeling. “Daar doen wij sowieso niet aan. Wij zeggen wat we willen en dan is het aan de andere club om te betalen. Alleen dan komt een transfer tot stand.”

Petersson wil niet zeggen dat een transfer in de winterstop niet meer tot de mogelijkheden behoort. “In de voetbalwereld is het onmogelijk om te voorspellen wat er gaat gebeuren. We moeten met alle opties rekening houden”, aldus de preses. Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. KeesK

  22 november 2011 at 15:15

  Ik denk dat AZ gewoon niet de hoofdprijs wil betalen. Er zijn ongetwijfeld meer voetballers voor die positie en dus weegt de technische staf af of hij het waard is. Ik had en houd mijn twijfels of dit talent wel komt. Die twijfels worden pas weggenomen als het op de AZ website staat.

 2. de echte supporter

  22 november 2011 at 16:40

  We wachten gewoon af. Laat AZ zijn geld zo optimaal mogelijk inzetten

 3. Jeroen

  22 november 2011 at 18:13

  Ontopic: erg jammer als deze transfer niet doorgaat. Ik denk dat we met hem zeker een goede aanwinst hebben voor de rechtsback positie.

  Offtopic: Is dit niets voor AZ? http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/188382/Feyenoord_en_Hveen_denken_aan_IJslander.html

  volgens jaar transfervrij en wellicht een goede vervanger voor Elm?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *