Verbeek: “Van Gaal bewijst AZ in-direct een goede dienst”

By
Updated: november 18, 2011

Tijdens het wekelijks persmoment ging coach Gertjan Verbeek in op de situatie omtrent ajax. De trainer reageerde gevat: “Het is mooi dat Louis van Gaal het goed voorheeft met AZ. Hij heeft er wel weer voor gezorgd dat er een hoop commotie is rondom een concurrerende club. Met zijn ja-woord heeft hij AZ indirect een goede dienst bewezen. Voor een club in die situatie is het moeilijk om het eerste elftal optimaal te laten presteren. Maar het is een slechte zaak voor het betaald voetbal. We proberen in deze tijd van crisis juist continuïteit te krijgen in de bedrijfstak. Daar speelt Ajax een belangrijke rol in.” Bron: AZ.nl

5 Comments

 1. hAnZ

  19 november 2011 at 00:35

  Helemaal top wat daar in amsteldorp gebeurt. “tis net een soort van shakespeare achtig drama daar. Lach me rot en tegelijk erger ik me rot om al die lulkoekverhalen elke avond op bijna elke zender. ajax voor en ajax na….
  Het gekonkel in die club mag wat mij betrteft nog jaren duren. Ik ben pas tevreden op de dag dat ze in de Jupiler league spelen. Maar ja, vorig jaar hadden ze een kwal van een trainer waardoor de club minimaal presteerde…..en toch kampioen worden.

  • KeesK

   19 november 2011 at 10:31

   Kampioen werd Ajax door een falende concurrentie van met name FC Twente.
   Veel mensen zien trouwens niet de ironie in de uitspraken van Gertjan maar dat verbaast me niets. Ik hoop dat hij zijn criticasters de mond gaat snoeren met een klinkend kampioenschap. Maar PSV en FC Twente zullen het AZ niet makkelijk maken. Met nog 5 wedstrijden te gaan tot aan de winterstop en 6 punten voorsprong heeft AZ aan 10 punten genoeg om zeker winterstop kampioen te worden. Maar we gaan er optimistisch van uit dat er gewoon nog 15 punten worden binnengehaald met het voetbal wat er nu wordt gespeeld.

 2. De echte supporter

  19 november 2011 at 17:43

  Geweldig die humor van verbeek. Laten ze maar lekker doogaan daar in amsterdam. Het wordt voor jax weer een verloren seizoen. Az wordt dit voetbaljaar kampioen.

 3. Jeroen

  20 november 2011 at 11:51

  De Boer denkt voorzichtig aan om El Hamdaoui weer te gaan gebruiken. Hahahahaha het moet toch niet gekker worden bij subtopper ajax.

 4. De echte supporter

  20 november 2011 at 12:00

  Als de boer dat doet kan hij ook verrekken, want dat is wel een enorm gezichtsverlies. Dan wordt de chaos nog groter hahaha

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *