Klavan denkt voorzichtig aan vertrek bij AZ

By
Updated: november 16, 2011

In Alkmaar is Klavan niet altijd zeker van een basisplaats en dus is het nog maar de vraag of hij zijn contract, die in 2013 afloopt, wil verlengen. “Het speelt nu nog niet, maar ik denk dat het rond die tijd voor mij beter is om een nieuwe stap te zetten. Ik speel nu al bijna zeven jaar in Nederland en ik merk steeds vaker dat ik iets nieuw wil.”

Voorkeuren voor een volgende stap heeft de Est wel. “Het liefst vertrek ik naar Duitsland of Engeland. Daar is het allemaal wat fysieker en dat trekt mij wel.” Klavan benadrukt dat het toekomstplannen zijn. “Eerst wil ik blijven presteren met AZ. We draaien op alle fronten goed mee. Daar wil ik aan bij blijven dragen.” Bron: Voetbalprimeur.nl

6 Comments

 1. Mike

  16 november 2011 at 15:32

  Na zoals jullie weten ben ik geen fan van Kavan dus van mijn mag hij weg maar AZ is al te goed voor hem dus Duitsland of Engeland gaat het niet worden of de 2e divisie misschien. misschien Klavan ruilen tegen Nuytinck en dan legen wij er nog een half of een miljoen er bij voor NEC is hij misschien een goed speler.

 2. Jeroen

  16 november 2011 at 16:49

  Ik vind Klavan wel een goede verdediger. Toch mag hij van mij ook vertrekken, want ik denk dat we voor hem zeker wel een jong goed talent weten te strikken.

 3. KeesK

  16 november 2011 at 19:17

  Ik vind het wel logisch en er niks mis mee want om een goede transfer af te dwingen zal hij uitstekend moeten blijven presteren in een top draaiend team. AZ kan de knaken weer goed gebruiken en Klavan krijgt een goede deal in Engeland of Duitsland. Klavan kwam transfervrij over van Heracles en heeft een geschatte marktwaarde van 1,6 miljoen. Dus weer een succesverhaal voor speler en club.

 4. de echte supporter

  17 november 2011 at 07:51

  Van mij mag hij ook gaan, maar eerst zorgen dat we dit jaar kampioen worden. En dat hij dan kiest om zich verder te ontwikkelen lijkt mij prima. AZ moet namleijk ook steeds verversen.

 5. NHN

  17 november 2011 at 11:27

  Ik was voorheen geen absolute fan van Klavan. Vondt het meer een houthakker dan een voetballer. Maar ik vindt dat hij zich de laatste tijd erg heeft verbeterd. Aangezien Poulsen na dit seizoen zeker weg is, leek het me de ideale opvolger. Helaas,als hij aankomende zomer niet wil verlengen dan moet hij verkocht worden , want dan vang je er nog wat voor, zo werkt dat tegenwoordig. Ik hoop dat hij nog bijtekent, wat ik vind die man met sprongen vooruit gegaan. Heb je een zekerheidje na vertrek Poulsen.

  • Jeroen

   17 november 2011 at 13:45

   In grote lijnen ben ik het met je eens. We moeten niet willen dat Poulsen en Klavan gelijktijdig vertrekken. Toch denk ik dat Klavan beter uit de voeten kan centraal in de verdediging. Hij mist soms wat aanvallende impulsen. Laten we hopen dat Verbeek ons talent Wijnaldum snel klaar kan stomen voor het groter werk. Ik zet mijn geld in op hem 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *