Beerens: “Je wilt je blijven ontwikkelen”

By
Updated: november 16, 2011

De spelers van Oranje druppelden na afloop van de 3-0 nederlaag op bezoek bij Duitsland één voor één de mixed-zone binnen. De één deed er het zwijgen toe, de ander trachtte het verlies te relativeren.

Eén van de weinige spelers die persoonlijk met een goed gevoel op het treffen in Duitsland terug kon kijken was AZ-aanvaller Roy Beerens. Nadat hij in 2010 debuteerde in het Nederlands elftal op bezoek bij Oekraïne, schreef hij dinsdag tegen Duitsland zijn tweede cap bij. De kroon op de sportieve remontre die Beerens tentoonspreidde in het shirt van de Eredivisie-koploper.

Beerens viel in de tweede helft in bij een 2-0 achterstand. “Kort nadat ik het veld betrad viel de 3-0, dan is de wedstrijd gespeeld”, blikt hij nuchter terug op zijn invalbeurt. “Duitsland speelde goed, dat bleek wel. Helaas, jammer.” Toch stemde zijn tweede optreden als Oranje-klant Beerens tevreden, al was dat vooral omdat zijn harde werken beloond werd.

“Afgelopen jaar zat ik tegen Oekraïne bij de groep. Dan wil je je door blijven ontwikkelen. Dat lukte om verschillende redenen niet bij sc Heerenveen”, zegt Beerens, die afgelopen zomer naar AZ vertrok. “Dan moet je je bij AZ opnieuw laten zien. Dat is wel gelukt, denk ik.” Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *