Martens maakt na twaalf duels de balans op

By
Updated: november 9, 2011

Veel basisspelers vertrokken en toch eerste van de Eredivisie, hoe is dat nou mogelijk? Martens vindt het eigenlijk helemaal zo gek nog niet en hij weet precies wat het geheim is.

“Iedereen staat op de plaats waar hij het liefst speelt,” aldus Martens. “Schaars en Elm waren twee identieke spelers. Daardoor speelde Elm op een andere plek, net als Wernbloom, Holman en ikzelf. Dat zijn in totaal vier spelers.”

“Toen Swerts mijn been kapot trapte, kwam Holman op links. Niemand kon voorzien dat hij het daar stukken beter zou doen dan op rechts. Met het wegvallen van Schaars viel het ook voor Elm op zijn plaats.”

“De trainer heeft afgelopen zomer al aangegeven dat hij het anders ging doen. Wij hebben een volgzame groep, wat goed bij Verbeek past. Eigenlijk zitten er ook helemaal geen moeilijke jongens tussen. Dat zorgt voor een fijne sfeer om te werken, omdat je weinig conflicten hebt.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *