Messaoud maakt rentree bij AZ

By
Updated: november 8, 2011
Ali Messaoud heeft maandagavond zijn rentree gemaakt bij Jong AZ. De twintigjarige middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, kon niet voorkomen dat de beloften met 3-1 onderuit gingen bij Jong Vitesse/AGOVV.

Messaoud stond de gehele wedstrijd binnen de lijnen, nadat hij door een gebroken kaak lange tijd uit de roulatie was. Het jeugdproduct van AZ maakte op 22 september 2011 zijn debuut voor de Alkmaarders, maar lang kon hij niet genieten van zijn eerste wedstrijd. Na zeven minuten moest hij vervangen worden wegens een kaakbreuk.

Het meespelen van Messaoud leverde voor AZ geen succes op. De formatie van Dennis Haar stond lange tijd op 1-1, maar in de slotfase moest het alsnog twee doelpunten slikken. Door de nederlaag staat de ploeg op de negende plaats. Bron: Soccernews.nl

4 Comments

 1. KeesK

  8 november 2011 at 17:15

  Ik hoop dat Ali Messaoud snel een herkansing krijgt om zich te kunnen bewijzen dat hij een aanwinst voor het toekomstige AZ is. Dat zal niet makkelijk zijn gezien de leegloop van de ziekenboeg en de grote concurrentie op zijn positie(s).

 2. rucarni

  8 november 2011 at 19:16

  toch moet hij een kans krijgen vindt ik die is hem wel heel snel ontnomen… dus verbeek opstellen die jonge honden

 3. Jeroen

  8 november 2011 at 23:33

  Inderdaad. Geef hem nog een keer de kans. Ben alleen bang dat hij weer even moet wachten tot iemand uitvalt met een blessure. Denken jullie niet?

 4. Geert

  9 november 2011 at 10:14

  Ik denk niet dat hij veel aan spelen toe zal komen. En dat is ook niet zo gek, want Martens en Maher zitten voor hem. Hopelijk voor hem zal hij toch af en toe zijn wedstrijdjes meepikken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *