Verbeek geniet met volle teugen in Alkmaar

By
Updated: november 8, 2011

Verbeek is zeer tevreden over zijn team. Natuurlijk heeft dat deels te maken met de huidige positie van de Alkmaarders, maar ook de manier waarop de coach iedere dag met zijn selectie kan werken. Dit vormt een belangrijk onderdeel van het plezier dat Verbeek heeft in zijn werk.

“Dit is qua leeftijd, qua karakters, links- en rechtspoten en posities die dubbel bezet zijn een ideale samenstelling van spelers,” aldus de coach in gesprek met Algemeen Dagblad.  “Dit is bovendien een groep liefhebbers. De meeste spelers willen ontzettend graag voetballen. Bij AZ zitten winnaars.”

2 Comments

  1. Jeroen

    8 november 2011 at 11:35

    Verbeek teken lekker bij joh! 😀 Is iedereen blij

  2. de echte supporter

    8 november 2011 at 12:28

    Natuurlijk gaat hij bijtekenen, waar moet hij anders naar toe in Nederland. Ik weet niet of het een coach is voor het buitenland namelijk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *