Stewart verwacht dat Poulsen vertrekt bij AZ

By
Updated: november 7, 2011

AZ doet er alles aan om aflopende contracten van Poulsen en Holman te verlengen. Voor laatstgenoemde lijkt er progressie te zijn en hoopt AZ stilletjes op verlenging. Poulsen lijkt een moeilijke situatie te worden en de verwachting is dat hij aan het eind van dit seizoen gratis de deur uitloopt.

“We willen het heel graag, maar Poulsen zal naar alle waarschijnlijkheid moeilijk gaan worden. Die zal naar alles waarschijnlijkheid niet gaan verlengen en Holman hebben we hoop op, maar nogmaals dat is moeilijk met de oude situatie die we hebben gehad en de nieuwe financiele situatie die we hebben is het af en toe moeilijk om contracten te verlengen,” aldus Stewart.

6 Comments

 1. KeesK

  7 november 2011 at 12:34

  In december 2007 gehaald voor een slordige 3 miljoen knaken en nu gratis de deur uit terwijl hij een geschatte marktwaarde heeft van nog altijd zo’n 2 miljoen knaken. Spelers hebben weinig belang bij het gesmijt met hoge transfersommen tussen clubs onderling en zo stelt Poulsen zich dan ook min of meer terecht op als een normale werknemer die zijn contract uitdient zonder poespas en vertrekt naar een andere club. Dat is de financiële kant van de zaak, de sportieve is dat hij een zekere attractiewaarde heeft door zijn wisselingen van defensieve linksachter naar aanvallende linksvoor, zijn snelheid, defensieve sterkte en tomeloze inzet. Een doekje voor het bloeden voor AZ zou een kampioenschap zijn waar Poulsen een belangrijke bijdrage aan heeft bijgedragen. Jammer en het is te hopen dat AZ in eigen huis of op de short-list van Stewart al een bevredigende vervanger op het oog heeft. Maar hopelijk zal geen van de fans verontwaardigd zijn als dit nu ogenschijnlijk aflopende verhaal nog een verrassende wending zou krijgen aangezien de kogel nog niet helemaal definitief door kerk is.

 2. de echte supporter

  7 november 2011 at 14:58

  Ik ben het met KeesK eens. Het is en blijft wel jammer als hij zo vertrekt, maar het is niet anders. Ik hoop wel dat Brett gaat bij tekenen

 3. Jeroen

  8 november 2011 at 10:48

  Moeilijke keus voor AZ. Moeten we hem dan proberen te verkopen in de winterstop zodat we er geld aan overhouden? Of moeten we hem behouden tot het eind van zijn contract of zo de sportieve prestatie voorop te stellen?

  Ondanks dat ik hem een goede speler vind, denk ik dat we hem beter kunnen verkopen in de winterstop. Zijn prestatie nu komt ook vanwege het team. De voorgaande seizoenen vond ik hem namelijk nooit zo sterk. Dus wellicht met een nieuwe speler op die positie behouden we nog steeds een sterke verdediging. Met Holman heb je sowieso genoeg dreiging vanaf de linkerflank.

  Maar wie moeten we gaan halen voor die positie? We kunnen ook Klavan op links zetten en een nieuwe centrale verdediger halen. Achter Klavan komt dan talent Wijnaldum. Ook niet verkeerd dacht ik zo!!

  • KeesK

   8 november 2011 at 11:17

   Maar ik dacht ergens vernomen te hebben dat Poulsen helemaal niet weg wil in de winterstop en het seizoen wil afmaken.

   • Jeroen

    8 november 2011 at 11:27

    Klopt dat is wat Poulsen graag wilt, maar AZ heeft ook aangegeven spelers in de winterstop te gaan verkopen als ze niet willen verlengen.

    • KeesK

     8 november 2011 at 12:06

     Maar daar moet een speler toch nog altijd mee akkoord gaan lijkt me?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *