Vader van Maher: “Het is te vroeg voor een grote stap”

By
Updated: november 2, 2011

Ik ben nu al dol op de vader van Maher. In een interview heeft hij aangegeven dat het nog te vroeg is voor zijn zoon om naar een grote club te verkassen. Ondanks interesse van FC Barcelona is dus de kans dat Maher de komende jaren bij AZ speelt zeer groot.

“Adam Maher kon een paar jaar geleden al naar Olympique Lyon, Manchester City en AC Milan”, zegt vader Ider Maher in De Telegraaf. “Maar het is ook nu nog te vroeg voor een grote stap. Adam is nog te jong. Het kan altijd nog over een jaar of drie, vier.”

11 Comments

 1. hAnZ

  2 november 2011 at 10:07

  Even een reactie uit het mooie Wenen.
  Verwacht idd wel dat Adam eens naar een club als Barca zal verkassen. Hoop natuurlijk wel dat hij zijn nuchterheid zal behouden en nog een tijdje blijft. Pa Maher lijkt een goede steun te zijn voor zijn zoon.

 2. Michael

  2 november 2011 at 10:51

  Het zou jammer zijn als hij weg zou gaan, maar ik denk dat we ook erg trots op hem zouden zijn als hij bij Bara zou voetballen! Vooral ook een compliment voor de jeugdopleiding van AZ!

 3. KeesK

  2 november 2011 at 11:48

  Adam Maher is AZ-er in hart en zal de club niet zo maar verloochenen. De Mahers weten ook wel dat geduld beloond zal worden en zijn er zich van bewust dat Adam beter af is met een geleidelijke opbouw dan voor het snelle grote geld te gaan. Zo gewonnen zo verloren is een redelijk groot risico waar veel jonge talenten al voor gevallen zijn. Ik hoop één ding wel en dat is dat AZ hem de kans geeft om zijn loopbaan ook weer bij AZ te beëindigen als Adam dat zou wensen in de toekomst.

 4. Jeroen

  2 november 2011 at 11:59

  Hoorde trouwens gisteren dat Aissati van Ajax in het verleden ook een aanbod van Barcelona naast zich neer heeft gelegd. Daar zal hij nu misschien wel spijt van hebben :S

  Maher is nog jong en kan nog een hoop leren. Laat hem lekker bij AZ groot worden en daarna naar een mooie club gaan. Ik gun het hem zeker, maar je weet gewoon dat hij bij Barcelona amper tot spelen komt. Dan kan je wel dichtbij Messi en de rest zitten, maar volgens mij leer je het toch echt door veel te spelen.

  Ik hoop overigens dat hij de komende jaren niet naar een andere Nederlandse club gaat… dat zou ik toch wel vervelend vinden. Straks komt 020 weer als Erickssen is vertrokken :S

 5. rucarni

  2 november 2011 at 12:50

  verstandige keus van vader maher ….. maar misschien dat barca en az een constructie bedenken waarbij hij al in dienst komt van barsa en over 3 jaar weg gaat naar spanje en nu nog 3 jaar kan rijpen bij az

 6. NHN

  2 november 2011 at 14:33

  Ik wilde dat alle vaders zo over hun zoon waken (het is natuurlijk wel een bericht uit de Teleneus). Maar in principe is dit goed nieuws. Laat Maher nog effe pieken bij AZ.

 7. Geert

  2 november 2011 at 14:47

  Hij komt uit Diemen, dus ik hoop niet dat Adam over 1 of 2 jaar verkast naar A’dam….

  • Jeroen

   2 november 2011 at 14:58

   Ik neem aan dat je NIET hoopt dat hij verkast naar Amsterdam, toch? 😛

 8. JeroenH

  2 november 2011 at 15:47

  Alles behalve 020

 9. Geert

  2 november 2011 at 16:28

  Dat staat er toch? 😛

  (Lang leven de Edit knop)

 10. de echte supporter

  2 november 2011 at 22:19

  Mooi nu moet AZ wel zorgen dat ze een goed contract houdt met hem

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *