Maher combinatie van Sneijder en Fàbregas

By
Updated: november 1, 2011

Misschien een beetje overdreven om Maher nu al te gaan vergelijken met Sneijder en Fàbregas, maar volgens voetbalkenners zou het zomaar kunnen dat Maher dit niveau wel heeft over enkele jaren.

Jan van Halst is al vanaf het eerste moment fan van de jonge spelmaker. “Zullen we een rekensommetje maken? Sneijder is nu 27. Over vier jaar gaat daar de slijtage op zitten en is Maher 22. Volgens mij kunnen we ook in de verre toekomst genieten van Oranje.”

Assistent-trainer Martin Haar gaat zelfs nog een stapje verder. “Qua creativiteit lijkt hij erg op Martens, de speler die hij heeft vervangen. Hij doet me ook denken aan Fàbregas. Het Nederlands elftal speelt op dit moment op een wel heel erg hoog niveau. De volgende fase is eerst Jong Oranje. Dat is al een stap voorwaarts.”

2 Comments

 1. de echte supporter

  2 november 2011 at 07:46

  Maher, Ja dat is een hele goede speler met nog een enorme groei. Maar laten we hem nu maar rustig groeien, dan hebben wij nog veel plezier maar hij zelf ook. Hij moet lekker ongedwongen bij AZ blijven spelen en laat de grote clubs maar even links liggen.

 2. rucarni

  2 november 2011 at 12:56

  maher is heel goed maar inderdaad hij moet groeien bij een rustige club met veel ambitie en dat is az ten voeten uit dus het gaat helemaal goed komen met hem.
  en denk dat hij over 2 a 3 jaar verder gaat naar barca.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *