Moisander: “We vinden Altidore te weinig”

By
Updated: oktober 31, 2011

Ondanks dat Altidore  een zeer goede start had bij AZ, lijkt het er nu op alsof hij in een dipje zit. De spits heeft al weer enige tijd niet gescoord in de Eredivisie en krijgt ook weinig kansen. Volgens Moisander komt dit doordat ze de spits nog te weinig weten te vinden.

“Het is moeilijk voor Altidore. Dat ligt niet alleen aan hem. Hij wil heel graag, maar we vinden hem nog te weinig,” aldus Moisander tegenover Nujij.nl

De verdediger van AZ was wel erg tevreden over Reijnen en Ortiz, die gisteren tegen Heracles Marcellis en Holman moesten vervangen. “Reijnen staat daar bijna nooit, maar speelde een heel sterke wedstrijd. Ortiz is met de bal aan zijn voet ijzersterk. En het voordeel is dat bij ons iedereen weet wat van hem verwacht wordt. Ook de invallers. Er is duidelijkheid over de manier van spelen, dat is het belangrijkste.”

3 Comments

 1. rucarni

  31 oktober 2011 at 11:50

  ja hier weten we wat er van elkaar verwacht wordt maar dat weet jij straks niet meer he…. omdat je zo nodig naar die lampjes wil in eindhoven. sorry maar voor mij ben jij geen aanvoerder meer en zeker geen echte speler van az

 2. KeesK

  1 november 2011 at 11:07

  “De spits heeft al weer enige tijd niet gescoord in de Eredivisie”
  Dat heeft hij wel alleen een stel blinde arbiters keurden het geldige doelpunt tegen Roda JC af. Dat de AZ spelers zich zo goed beheersen bij zo veel onrecht zoals Beerens bij Heracles laatst toont de discipline die in het elftal heerst. Ik hoop dat ze de eer aan zichzelf blijven houden en niet in de val trappen waar vele andere gedupeerde spelers wel voor vallen en kaarten op de koop toe krijgen. Laat Gertjan Verbeek maar zijn nek blijven uitsteken naar de arbitranale naaiers en zijn spelers in de luwte houden. Uiteindelijk zal de onvrede over de KNVB in het voordeel van de clubs draaien. En wie zoekt zal Altidore vinden!

 3. de echte supporter

  2 november 2011 at 07:54

  Wat een lolkoek we kunnen Altidore niet vinden. Dan moet de AZ-aanvoerder zijn ogen open doen. Algelopen zondag tegen Herclales speeld hij goed. Kijk dat hij nog geen doelpunt maakt heeft niet alleen met Altidore te maken. Laat hem zijn speeltijd krijgen en verder ontwikkelen. En Moisander klep dicht houden, je heb je eigen enorm beschadigd bij het AZ publiek, maak het niet erger, doe niet alsof je er verstand van heb.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *