Verbeek erg blij met doelpunt van ‘wonderkind’ Maher

By
Updated: oktober 30, 2011

Gertjan Verbeek moest er lang op wachten, maar dat geduld betaalde zich tegen Heracles Almelo uit. AZ sloeg in het Polman Stadion pas enkele minuten voor tijd toe (0-1). “Heel knap”, oordeelde Verbeek.

“Ook als het 0-0 was gebleven, hadden we onszelf niets kunnen verwijten”, zei Verbeek. “We zijn erin blijven geloven en dan dwing je uiteindelijk nog een doelpunt af ook, dat is heel knap in deze moeilijke omstandigheden.”

De oefenmeester van de koploper vond de driepunter terecht. “We waren dominant, maar Heracles speelde goed georganiseerd en dat hielden ze lang vol. Daardoor kregen we niet zoveel grote kansen. Je moet dan een momentje hebben en dat had Adam Maher. Een fantastische goal, al weet ik niet hoe hij het voor elkaar kreeg. Het kwam ons goed uit.” Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. KeesK

  30 oktober 2011 at 21:30

  Martens bij terugkomst op linksbuiten dan maar en Maher op de huidige positie? Ik denk dat Verbeek maar een oplossing moet zoeken om ze allebei te laten spelen. Je kunt geen van beiden op de bank laten verpieteren toch?

 2. wilwaa

  30 oktober 2011 at 22:00

  Ik ben ook benieuwd hoe Verbeek dit gaat oplossen, wellicht dat hij met het oog op het dubbele programma een beetje gaat rouleren op het middenveld.
  Net als wat hij nu doet met de achterhoede met Klavan.

  • Jeroen

   30 oktober 2011 at 22:29

   Dat verwacht ik wel ja.

   Moet zeggen dat onze verdediging niet minder is geworden met Klavan centraal. Lekker om te weten dat we dus achterin soms even kunnen rouleren als het teveel wordt.

   Reijnen heeft mij vandaag toch wel weten te overtuigen. Speelde een goede wedstrijd en was vrij scherp achterin. Vond ook dat hij vandaag wat meer aanvallende intenties had. Goed om te zien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *