Valse start voor AZ tegen NAC Breda

By
Updated: augustus 31, 2008

NAC Breda heeft uit met 2-1 gewonnen van AZ, dat redelijk veldspel liet zien, maar te zelden gevaarlijk werd.

De treffers voor rust kwamen beide uit de lucht vallen. Amoah stond opeens vlak bij het AZ-doel vrij en schoot raak. De Alkmaarders wisten zich niet goed raad met de NAC-defensie, maar plots werd El Hamdaoui mooi vrijgespeeld en die liet de verdiende gelijkmaker aantekenen.

AZ combineerde na rust aardig, maar niet effectief. Bij een counter sloeg NAC wel toe. Reuser bediende Amoah op maat: 1-2. NAC bleef bij counters gevaarlijk, maar Schaars kreeg de grootste kans: hij miste een penalty. In de slotfase bleef NAC vrij eenvoudig op de been.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *