‘Blunderende KNVB vergeet Verbeek uit te nodigen’

By
Updated: oktober 30, 2011

De voetbalbond KNVB heeft geblunderd bij het versturen van invitaties voor een scheidsrechtersbijeenkomst voor oefenmeesters uit het betaalde voetbal. Uit Zeist ging geen brief naar het adres van Gertjan Verbeek. Dat meldt RTV Noord-Holland.

Op de scheidsrechtersavond, eerder deze maand, zouden de oefenmeester uit Ere- en Eerste Divisie worden bijgepraat over het scheidsrechterskorps. Saillant is dat vooral AZ-trainer Verbeek zich dit seizoen vaak laatdunkend heeft uitgelaten over de arbiters, zoals eerder deze week na het bekerduel met FC Dordrecht.

Toen scheidsrechtersbaas Dick van Egmond daarop weer reageerde (‘Op 5 oktober was er een bijeenkomst tussen de scheidsrechters en de eredivisietrainers en daar hebben we de regel kenbaar gemaakt. Gertjan Verbeek ontbrak alleen op de bijeenkomst’) kon Verbeek vandaag niet nalaten te zeggen dat hij geen uitnodiging had ontvangen.

Verbeek: ‘Ik sprak dinsdag NEC-trainer Alex Pastoor en die vertelde het mij, maar ik heb geen uitnodiging ontvangen. Nee, ook de administratie bij AZ niet.’ Verbeek sprak grappend van een ‘anti-Verbeekcomplot’. Om er meteen aan toe te voegen: ‘Van mijn collega’s heb ik begrepen dat het zeer nuttig en positief was ik was er dus graag bij geweest’. Bron: AD.nl (gemeld door KeesK)

2 Comments

  1. rucarni

    30 oktober 2011 at 11:51

    anti-Verbeekcomplot’ echt wel hier zal wel opzet in het spel zijn omdat g.j gewoon zegt hoe het ervoor staat en dat wil de knvb niet horen …. dussss vergeten we hem toch even….

  2. de echte supporter

    2 november 2011 at 08:02

    Dit is heel bewust gedaan door de KNVB. Zeker door van Egmond. Ik hoef alleen maar weer terug te gaan naar de bekerfinale en dan komen allerlei herrineringen naar boven. Van Egmond wast nu zijn handen in onschuld. Hij zal het wel afdoen als een administratieve fout….Komt hem goed uit. Net als toen bij die bekerfinale. De Arbiters zijn in dit land echt heel maar ook heel slecht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *