Moisander: “Als we fit blijven doen we mee om de titel”

By
Updated: oktober 30, 2011

AZ kan dit seizoen meedoen om de titel. Dat besef lijkt inmiddels ook in Alkmaar langzaam door te dringen. “Waarom niet?”, vraagt Niklas Moisander zich zaterdag af.

AZ is na tien wedstrijden de trotse koploper van de Eredivisie. “We hebben minder individuele kwaliteit dan voorheen, toen we voetballers als Dembelé, El Hamdaoui en De Zeeuw hadden”, analyseert Moisander in De Volkskrant.

“Maar als we fit blijven, kunnen we meedoen om de titel. Waarom niet?” Het team van Gertjan Verbeek profiteert daarbij van interne kalmte. Moisander: “Het is weer rustig boven. Dan is het bij ons ook rustig.” Bron: Voetbalprimeur.nl

7 Comments

 1. rucarni

  30 oktober 2011 at 12:03

  meedoen om de titel………. ja tuurlijk kan dat maar dan zullen we toch echt beter moeten gaan spelen hoor….en minder gebleseerde spelers hebben ,,,, toch even shoppen in de winterstop. ???
  zou wel lekker zijn hoor weer geld in de c.l opstrijken…. hehehehehe

 2. gerard

  30 oktober 2011 at 14:08

  AZ hoeft geen betere spelers te halen het heeft immers de beste van de eredivisie of vind je Elm, Moisander, Viergever, Beerens, Maher, Martens, Holman , Wernbloom maar helmaal niets.. ik zie ze namelijk liever dan Manolev, Toivonen en dergelijke

  • Jeroen

   30 oktober 2011 at 14:23

   Ik denk dat we ook geen betere spelers nodig hebben, maar we moeten wel wat extra spelers hebben die het Eredivisie niveau hebben. Je merkt nu dat als er veel spelers een blessure hebben we toch wat minder goed gaan voetballen. Reijnen is een aardige voetballer maar ik ben nog niet overtuigd of hij het heeft. Daarom moeten we in de winterstop gewoon kijken of we een nieuwe rechtsback kunnen halen.

 3. rucarni

  31 oktober 2011 at 11:48

  Trouwens waarom wil je dan naar die lampjes uit eindhoven ????

  • Jeroen

   31 oktober 2011 at 11:50

   Zal wel vanwege salaris komen… maar denk dat hij daar nu ook wel een beetje van terugkomt. Hij kan beter lekker naar het buitenland vertrekken volgend seizoen.

 4. rucarni

  31 oktober 2011 at 11:55

  ja klopt jeroen voor mij ligt hij eruit …..als aanvoerder en als speler vindt ik het niks….

  • Jeroen

   31 oktober 2011 at 12:47

   Mwah als speler is hij toch wel erg goed hoor. Moet zeggen dat hij het achterin met Viergever en Klavan wel erg goed doet.

   Hij heeft inderdaad verkeerde dingen gezegd, maar misschien moeten wij hem ook gewoon een tweede kans geven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *