Martens begin november weer inzetbaar

By
Updated: oktober 25, 2011

Maarten Martens is eveneens op de weg terug. Verbeek denkt weer te kunnen beschikken over de Belgische international na de interlandperiode. De middenvelder moest geopereerd worden aan zijn enkel, maar de revalidatie loopt voorspoedig.

De wedstrijden tegen Dordrecht, Heracles, Austria Wien en Excelsior gaan nog aan zijn neus voorbij. “Daarna is er weer een interlandprogramma. Dus het zou mooi zijn als Maarten na die periode kan aansluiten”, aldus Verbeek.

6 Comments

 1. KeesK

  25 oktober 2011 at 22:22

  En dat deze topspeler na zijn terugkeer eens héél lang blessurevrij mag blijven zodat er week in week uit van hem genoten kan worden.

  • Jeroen

   25 oktober 2011 at 23:23

   Betekent dan wel dat Maher minder gaat spelen.

   • KeesK

    26 oktober 2011 at 06:31

    Tja, het is nou eenmaal een druk bezette positie met Martens, Maher, Falkenburg en Messaoud daar. Dat vinden wij niet alleen jammer maar Verbeek en de spelers ook. Typisch luxeprobleem maar we zien nu ook dat niemand onverwoestbaar is, in tegendeel. Zo lang AZ op drie fronten blijft meespelen zullen ze allen hopelijk aan speelminuten toe komen. Voor mij blijft Martens nummer één daar.

 2. Geert

  26 oktober 2011 at 07:34

  Kan niet wachten!!

 3. rucarni

  26 oktober 2011 at 08:01

  erg lekker dat maarten weer op de weg terug is en maher komt inderdaad ook wel aan spelen toe met zn druk programma.
  trouwens holman ook terug maarten op de weg terug falkie terug en nog steeds boven aan jongens.

 4. Derek

  26 oktober 2011 at 08:54

  maher of martens. een luxe probleem. verbeek zou er wel verstandig aan doen om martens voorlopig geen hele wedstrijden te laten spelen zodat maher ook nog minuten kan blijven maken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *