Verbeek: “Reijnen en Van Huizen te weinig Eredivisie ervaring”

By
Updated: oktober 25, 2011

Met het wegvallen van Dirk Marcellis staat Verbeek voor een dilemma. De coach weigert om het elftal om te gooien dus zal zeer waarschijnlijk moeten terugvallen op Reijnen en Van Huizen. Echter beide spelers missen Eredivisie ervaring en zijn volgens de coach niet competitief aan Marcellis.

“Het is niet zo dat we die positie niet dubbel bezet hebben. Ik vind alleen dat de mensen die Dirk kunnen vervangen niet competitief zijn aan hem. Reijnen en Van Huizen kunnen hem vervangen, maar die hebben vrijwel geen Eredivisie-ervaring. Ik ga in elk geval niet schuiven in mijn elftal,” aldus de coach in het Algemeen Dagblad.

2 Comments

 1. rucarni

  26 oktober 2011 at 08:03

  en klavan dan ??? die kan toch ook op rechts achter ?

  • Jeroen

   26 oktober 2011 at 13:11

   Als Klavan daar kan spelen is het opgelost. Ik vind dat een goede verdediger.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *