AZ krijgt groen licht voor bouw trainingscomplex

By
Updated: oktober 25, 2011

Goed nieuws! Vandaag kreeg AZ officieel te horen dat het groen licht heeft gekregen om te starten met de bouw van een nieuwe trainingscomplex. De gemeente en AZ bereikten daarover vandaag een akkoord.

Morgen zullen beide partijen tijdens een persconferentie bekent maken welke afspraken er zijn gemaakt. Het nieuwe complex komt aan de westkant van Alkmaar te liggen. Naast het terrein van amateurvereniging AFC’34 komt een enorm complex met liefst negen velden. AZ wil met de komst van de accommodatie een nieuwe impuls geven aan de jeugdopleiding.

3 Comments

 1. Derek

  25 oktober 2011 at 16:38

  dat is zeker goed nieuws. de jeugd heeft de toekomst

 2. Jeroen

  25 oktober 2011 at 23:27

  Vorig jaar uitgeroepen tot beste jeugdopleiding van NL. Laten we hopen dat er veel talentvolle spelers vandaan gaan komen.

 3. rucarni

  26 oktober 2011 at 08:08

  top nieuws vlak bij me huis dus kan regelmatig kijken heheh…
  dit wordt een top complex mannen en we worden langzaam aan een club waar geen 020 of lampje of tukker omheen kan met een jaar of anderhalf de grootste jeugd opleiding van nederland hehehehehehehehe.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *