Verbeek ontevreden over lifestyle Altidore

By
Updated: oktober 24, 2011

Ondanks dat Verbeek tegen Roda JC weer een beroep deed op Jozy Altidore is de coach nog niet helemaal tevreden met zijn nieuwe aankoop. “Zijn lifestyle moet veranderen. Hij moet continue bezig zijn een betere voetballer te worden,” aldus de coach.

“Jozy wil alleen maar scoren. Ik probeer hem ervan te overtuigen dat hij belangrijk voor het elftal moet zijn.”

Toch maakte Verbeek gisteren een compliment toen Altidore aan de kant werd gehaald. “You did a good job”, zei de coach tegen de Amerikaanse spits.

3 Comments

 1. rucarni

  26 oktober 2011 at 08:25

  als je ontervreden bent ga je toch om tafel met zn twee of drie …en vertel je hoe het hier werkt wil je daar niet in mee rot je maar op.

 2. KeesK

  26 oktober 2011 at 10:00

  AZ wil van Altidore de kanjer van een spits en teamspeler maken die er potentieel in hem huist. Maar wat als je op zo’n jonge leeftijd al miljonair bent, gehaald bent als spits en ze wel regelmatig scoort terwijl je bed, het nachtleven met lekkere Hollandse vrouwen en andere verleidingen naar je lonken? Daar moet je maar mee om kunnen gaan en dat terwijl je een onder een trainer werkt die discipline, topsportinstelling en optimaal presteren nastreeft bij al zijn spelers. Daar wringt de schoen van Altidore denk ik. Ik hoop dat hij een betere balans kan bewerkstelligen met behulp van de coaching die hij zo te lezen volop krijgt.

  • Jeroen

   26 oktober 2011 at 13:09

   Je moet elke speler de kans geven om zich aan te passen. Soms gaat dat moeilijker dan anders. Ik denk dat we met Altidore echt een goede spits hebben. Laat Verbeek maar met hem werken, dan komt het helemaal goed. We moeten niet vergeten dat Dost en Huntelaar ook groot zijn geworden onder hem.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *