Beerens: “Individueel doen we niet onder voor Ajax, Twente of PSV”

By
Updated: oktober 24, 2011

Beerens heeft het naar zijn zin bij AZ. Waar hij vorig seizoen genoegen moest nemen met invalbeurten bij Heerenveen is hij nu een basisspeler bij de koploper van de Eredivisie. Gisteren werd er misschien maar met een doelpunt verschil gewonnen van Roda, toch waren de Alkmaarders weer heer en meester in eigen huis. Volgens Beerens komt dit doordat iedereen topfit is in de selectie.

“Het kan niet beter. We gaan gewoon lekker door. Zelfs na een zware Europa League wedstrijd (Austria Wien) winnen we de wedstrijd tegen Roda gemakkelijk.”

“Dat komt omdat we topfit zijn. Ik ben ook topfit. Maar dat zit in je hoofd. Natuurlijk ligt het ook aan Verbeek, maar als je wil, kun je heel veel. We zijn een hecht team en individueel doen we niets onder voor Ajax, Twente of PSV.”

One Comment

  1. rucarni

    26 oktober 2011 at 08:28

    zo is dat beerends we gaan niet meer opzij voor die sukkels nu is de tijd gekomen dat 020 de lampjes tukkers en feyenoord voor ons opzij zullen moeten gaan.
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………WE RULE………………………

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *