AZ laat Poulsen en Holman niet zomaar gaan

By
Updated: oktober 24, 2011

Holman en Poulsen moeten niet denken dat ze in de winterstop AZ zomaar kunnen verlaten. De twee belangrijke spelers hebben een aflopend contract en tot op heden is de intentie er niet om deze te verlengen. Desondanks wil AZ alleen meewerken bij een zeer hoog bedrag.

“We laten ze in de winter echt niet zomaar vertrekken”, aldus Gerbrands in De Telegraaf. “Alleen als er bijzondere bedragen worden geboden, zullen we over een transfer praten. We houden ze liever hier.”

Gerbrands is namelijk van mening dat het binnenboord houden van deze krachten de kans op een ticket voor de Champions League zal vergroten. De intentie van AZ is om deze krachten dan ook langer vast te houden. “AZ moet op enig moment weten waar het aan toe is. De club kan de aanbieding op een bepaalde datum intrekken. Wij moeten ook doorschakelen.”

4 Comments

 1. Jeroen

  24 oktober 2011 at 09:29

  Ik las dit ook op Internet:

  Moisander kan rekenen op een nieuwe aanbieding van AZ. Ondanks dat de speler afgelopen zomer graag de overstap had gemaakt naar PSV kan hij voor een veel langere periode bijtekenen.

  Goed nieuws. Laten we hopen dat de spelers snel reageren zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden op de tweede helft van de competitie.

  • KeesK

   24 oktober 2011 at 11:30

   Kan me niet voorstellen dat Moisander ondanks een sterk verbeterde aanbieding blijft want volgens mij wil hij gewoon een nieuwe club al was het alleen maar voor de verandering. Holman twijfelt om weg te gaan vanwege zijn Nederlandse gezin (dus gerede kans dat hij blijft) en Poulsen heeft toch al aangegeven tot einde seizoen te blijven en dan pas weg te gaan? Het is gewoon te hopen dat de scouting en eigen jeugd eventuele gaten die in de selectie gaan vallen adequaat kunnen opvangen. Maar dat nieuws zal pas over een maand of zo weer op gang gaan komen.

 2. Mike

  24 oktober 2011 at 15:36

  toch heb ik de klasse van holman onderschat want de laatste twee wedstrijden missen we hem wel heel erg. Gudmundsson vind ook tegen vallen.
  van mijn mag Moisander weg voor een goed bedrag heb liever Nuytinck van NEC.
  En Poulsen dat vind ik een geweldig speler dus die mag altijd blijven

 3. rucarni

  26 oktober 2011 at 08:35

  Heb steeds in elke discursie gezecht dat ik een fan ben van holman goede speler weinig techniek maar wel een enorme buffel en die hebben we ook nodig.
  vindt ook dat Gerbrands het goed aanpakt niet verlengen wil niet zeggen eerder weg ,,dien je contract maar uit,, desnoods in het tweede.
  valt me wel tegen dat poulsen en homan nog niet verlengen denken ze dat alleen de crissis in alkmaar is ??? er is geen club die een hoog salaris betaald op het moment.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *