Waterman dichtbij overgang naar Feyenoord

By
Updated: augustus 26, 2008

Sherif Ekramy gaat Feyenoord de rug toekeren. Feyenoord heeft met de Turkse club Ankaragücü overeenstemming bereikt over een verhuur van de Egyptische goalie voor een jaar met een optie tot koop, zo meldt De Telegraaf dinsdag.

Ekramy komt in Rotterdam vrijwel nooit aan spelen toe en mag van Feyenoord elders speeltijd opdoen. De Noord-Afrikaan zag nieuwe perspectieven na het vertrek van Bert van Marwijk, maar ook diens opvolger Gertjan Verbeek geeft de voorkeur aan Henk Timmer.

Als Ekramy onderdak vindt, hopen de Rotterdammers een ervaren tweede doelman aan te trekken om als stand-in voor Henk Timmer te dienen. Een mogelijk alternatief zou volgens de ochtendkrant de bij AZ overbodige Boy Waterman zijn. Verbeek kent de voormalig jeugdinternational uit hun gezamenlijke periode bij SC Heerenveen.

Vandaag reist Ekramy naar de Turkse hoofdstad voor de finale onderhandelingen met de Turken. De 25-jarige doelwachter kwam in 2005 over van de topclub Al-Ahly uit zijn geboorteland. De eenmalig international verdedigde sindsdien slechts zeven maal in competitieverband het doel van de Kuipbewoners.

Bron: Voetbalzone.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *