Cziommer in het vizier van Roda JC

By
Updated: augustus 25, 2008

Cziommer heeft tijdens de voorbereidingen te horen gekregen niet meer voor te komen in de plannen van Louis van Gaal. Nu staat hij in het vizier van zijn oude werkgever Roda JC.

Rodajcfans.nl meldt:

ondanks dat de technisch directeur van de Roda JC onlangs nog zei dat Harrie Gommans de laatste aankoop was, kunnen wij bij deze u mededelen dat Roda JC in de markt is om Simon Cziommer terug naar Kerkrade te halen.

Simon Cziommer die bij AZ op een zijspoor zit mag vertrekken van hoofdcoach Louis van Gaal, daarom probeert Roda JC alsnog Simon Cziommer aan te trekken voor het komende seizoen, omdat het prijskaartje niet al te hoog zou zijn. Cziommer was eerder voor Roda JC actief in 2006 waar hij in 15 wedstrijden 8 maal doel wist te treffen, veelal uit vrije trappen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *