Elm hoeft niet weg: ‘Nederlandse voetbal past me als warme jas’

By
Updated: oktober 20, 2011

Voor AZ wordt het een hele opgave om Rasmus Elm voor de club te behouden. De middenvelder is bezig aan een uitstekend seizoen en staat in de belangstelling van diverse clubs uit Engeland en Italië. Althans, dat wordt beweerd. Elm heeft zelf nog niets gehoord van de zogenaamd geïnteresseerde clubs en laat zich niet gek maken door geruchten.

Met de berichten dat hij op vele verlanglijstjes zou staan kan de Zweed niet zoveel. “Laat die lijstjes eens zien dan”, reageert hij in het magazine van NUsport. ”Geroepen wordt er zoveel. Ik voel me prima thuis in jullie land. Het Nederlandse voetbal past me als een warme jas. Hier hoef ik voorlopig niet weg.”

De 23-jarige Elm is bezig aan zijn derde seizoen bij AZ, dat de middenvelder in 2009 overnam van Kalmar FF. In Alkmaarse dienst speelde de Zweed tot dusver zestig competitiewedstrijden, waarin hij veertien keer scoorde. Zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2013.

5 Comments

 1. ravi

  20 oktober 2011 at 13:44

  Ik hoop dat Elm in ieder geval zijn contract uitdient of tussentijds
  zijn contract openbreekt en verlengt. Hij is voorlopig onze beste
  middenveldspeler van de eredivisie. Ik ben blij dat Elm de Nederlandse
  compititie hem bevalt. Voorlopig houden zo.

 2. Jeroen

  20 oktober 2011 at 14:29

  Goed nieuws!! Echt een fantastische speler met een fantastische mentaliteit. Die zie je niet vaak rondlopen in het hedendaagse voetbal. Hopelijk dat AZ in november zijn contract wil openbreken. Geef hem wat verhoging zodat beide partijen tevreden blijven. Kunnen we in ieder geval nog wat aan hem verdienen als hij wel weg wil.

 3. urdal

  20 oktober 2011 at 14:33

  meteen openbreken en verlengen.

 4. hAnZ

  20 oktober 2011 at 16:49

  Wat een karakter heeft die jongen, heerlijk hoor, lekker nuchter. Geniet elke keer van zijn acties en zeker van die geweldige corners en vrije trappen.

 5. Geert

  21 oktober 2011 at 07:30

  Meteen verlengen inderdaad. Gewoon vastleggen tot begin 2017! 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *