AZ moet vrezen voor transfervrij vertrek Poulsen

By
Updated: oktober 20, 2011

De kans dat Poulsen gaat bijtekenen bij AZ lijkt nihil. Daarnaast heeft de linksback vandaag in een interview aangegeven het complete seizoen bij AZ af te willen maken. AZ zal dan moeten toezien hoe de speler transfervrij vertrekt uit Alkmaar.

“Ik wil met AZ voor de titel spelen en in de eerste plaats een heel goed seizoen draaien. Iedereen vergeet dat ik hier nog nooit meer dan twintig wedstrijdne in een seizoen heb gespeeld. Laat ik eerst eens alle duels op het veld staan en kijken of ik me individueel nog kan verbeteren,” aldus Poulsen.

3 Comments

 1. Mike

  20 oktober 2011 at 13:08

  Teken nauw maar voor 2 jaar bij AZ. hoop dat hij blijft echt een geweldig speler en gozer voor AZ. Hoorde dat Pranjic weg wilt bij bayern een goeie opvolger misschien voor Poulsen of Elm als een van hun weg gaat want hij kan toch ook linksback ?

 2. Jeroen

  20 oktober 2011 at 14:32

  Poulsen tekent niet meer bij joh! Daar moeten we echt niet meer vanuit gaan. Laten we hopen dat AZ dan eerst kijkt naar de sportieve prestaties ipv de financiele. Laat hem dan maar transfervrij vertrekken. Moet eerlijk bekennen dat ik ook vind dat AZ soms laat aan de contractonderhandelingen begint… althans die indruk krijg ik. Contract van Gudmundsson loopt ook af medio 2012. Ondanks dat we een optie hebben voor nog een jaar wil je dit niet op het laatste moment afronden. Je weet nooit wat er dan kan gebeuren.

 3. rucarni

  20 oktober 2011 at 14:47

  niet bijtekenen is lekker reserve staan of naar het tweede.
  voor hem vele anderen die wel graag willen spelen en willen tekenen.
  KOM OP AZ WEES EENS HARD.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *