Benschop vervangt Altidore tegen Austria Wien

By
Updated: oktober 19, 2011

Benschop vervangt Altidore in de spits tegen Austria Wien. Misschien een opmerkelijke keus want de Amerikaanse spits heeft geen blessure en is gewoon inzetbaar. “Altidore heeft de laatste tijd genoeg kansen gehad. Nu laat ik Benschop starten,” aldus Verbeek.

Het lijkt er dus op dat Altidore niet onomstreden is in het basiselftalvan Verbeek. “Iedereen viel zaterdag over Benschop heen omdat hij tegen Ajax die kansen miste, maar ik vind dat hij het goed gedaan heeft. Dat de bal er niet inging was ook een beetje pech.”

8 Comments

 1. Jeroen

  19 oktober 2011 at 11:05

  Misschien maar goed ook, want Altidore speelde tegen Ajax eigenlijk best matig. Kon moeilijk de bal vasthouden en heeft weinig acties kunnen maken. Benschop oogt fitter en kan daarom misschien voor meer gevaar zorgen. Of zit ik er nu compleet naast?

  • Mike

   19 oktober 2011 at 11:20

   ik ben daar mee eens. benschop is veel dreigender dan Altidore. de wedstrijd tegen ajax zag je zelfs holman de positie over nemen om te gaan jagen op de verdediging van ajax en dat doet Altidore niet en benschop wel en benschop is veel sneller dan Altidore

 2. KeesK

  19 oktober 2011 at 12:03

  Stagneert Altidore een beetje? Ik hoop dat Charlie zijn revanche kan nemen op de vele critcasters. Hij miste misschien twee goede mogelijkheden maar hij creëerde ze tenminste wel. Ik blijf vertrouwen hebben in de langere termijn ontwikkeling van hem.

 3. vvdne

  19 oktober 2011 at 12:45

  Ben benieuwd. Vind het een slimme move van Verbeek. Mochten we na 60 minuten nog steeds niet dik voor staan, kan je altijd nog Altidore brengen. Heb overigens hoge verwachtingen van de wedstrijd, dit ondanks de vele blessures.

 4. wilwaa

  19 oktober 2011 at 13:18

  Benschop speelt goed, nu basis tegen Austria Wien tijd voor goals voor het zelfvertrouwen.
  Ook een seintje van Verbeek naar Altidore, dat hij er toch echt wat harder voor zal moeten werken, want de afgelopen weken oogt hij niet echt fit en zijn spel is ook niet zo goed.

 5. rucarni

  19 oktober 2011 at 18:04

  sorry jongens maar ik vindt benschop helemaal niks ,, ja hij is sneller misschien maar dan nog als hij voor open doel staat schiet hij nog naast of over ,, en ook benschop heeft zn kansen gehad.
  dus weet niet waar jullie het over hebben…..
  hoop dat het lukt hoor maar geef mij altidore maar geef een speler vertrouwen en dan speelt hij vanzelf beter.

  • KeesK

   20 oktober 2011 at 07:48

   Verbeek geeft nu het vertrouwen aan Benschop dus gaat hij vanzelf beter spelen volgens jouw redenering. Benschop schepte twee kansen in korte tijd iets wat Altidore niet echt lukte. Zijn pogingen waren twee keer op doel maar konden worden geblokt. Dat kan dus beter en gaat hopelijk beter. Laat Altidore maar eens goed naar zichzelf kijken en eens serieus hard aan zijn zwakke punten gaan werken. Het lijkt me geen watje maar wel een beetje gemakzuchtig. Verbeek heeft een gouden hand met wisselen dus misschien wordt Altidore hierdoor geprikkeld en scoort ie weer tijdens een invalbeurt. Dan is de wissel van Verbeek weer bewezen en iedereen blij.

 6. Jeroen

  20 oktober 2011 at 12:56

  Dit stond op az.nl:

  Altidore

  Jozy Altidore start tegen Austria op de bank. Charlison Benschop krijgt de voorkeur in de spits. “Ik ben om voetbalzaken niet tevreden over Jozy”, verklaarde Verbeek. “Het is verder een prima jongen. Er komt alleen meer bij kijken dan alleen aardig zijn. Ik heb ook een aardige vader, maar die stel ik ook niet op.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *