Van Gaal vreest vertrek topspeler

By
Updated: augustus 23, 2008

Louis van Gaal houdt er rekening mee dat AZ vlak voor de competitie nog een belangrijke speler zal kwijtraken. ,Want dat is de laatste jaren steeds gebeurd”, zegt de trainer. “Eerst Jan Kromkamp, het seizoen erop Joris Mathijsen en afgelopen jaar raakten we Danny Koevermans op het laatste moment nog kwijt.”

Volgens Marcel Brands wordt er momenteel aan geen enkele speler van AZ getrokken. “Er speelt helemaal niets.” Ook het hardnekkige gerucht dat Moussa Dembele voor zestien miljoen euro zou zijn verkocht wordt door de directeur voetbalzaken ontkend. “Een groot onzin verhaal. Hem willen we ook liever niet kwijt. Alleen de interesse van Valladolid in Haris Medunjanin is concreet. In spanje kent men onze voor waarden, daarover valt niet te onderhandelen.” Medunjanin maakte de afgelopen dagen indruk met zijn stage bij de Spaanse club.

De transfermarkt sluit volgende week zondagnacht, 31 augustus,om twaalf uur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *