Aston Villa loert op AZ-verdediger Poulsen

By
Updated: oktober 18, 2011

Aston Villa heeft zijn oog laten vallen op AZ-verdediger Simon Poulsen. De snelle linksback, bezig aan een goed seizoen bij de lijstaanvoerder, is gescout door oud-international Arthur Numan, die in dienst is van de Engelse ploeg. zo meldt Voetbal International.

De 27-jarige Deen is bezig aan zijn vijfde seizoen bij AZ.

Het is nog onduidelijk of de Premier League-club gaat wachten tot de zomer, wanneer Poulsen transfervrij is, of het in de winterstop gaat proberen. Numan bekeek de linksachter afgelopen weekeinde tegen Ajax.

AZ heeft Poulsen al twee aanbiedingen gedaan voor een nieuw contract, maar beide keren verwees de speler deze naar de prullenmand. ‘Wij realiseren ons dat het erg moeilijk wordt Simon langer vast te leggen’, aldus Toon Gerbrands, directeur algemene zaken.

Bron: parool.nl

11 Comments

 1. Jeroen

  18 oktober 2011 at 10:02

  Zoals hij nu speelt is dat wel erg jammer. Toch was ik de afgelopen seizoenen nooit echt gek op zijn voetbalkunsten. Misschien dat hij boven zichzelf uitstijgt nu hij weet dat hij een aflopend contract heeft?

 2. alkmaardertje

  18 oktober 2011 at 11:32

  Lekker verkopen in de winter ..nu kan je nog wat vragen en als ze niet genoeg willlen betalen dan hou je hem vast TOT de zomer.
  Dat gezeik met die geld wolfen moet naar eens over zijn.

 3. Geert

  18 oktober 2011 at 11:37

  Als hij niet wil bijtekenen, moet AZ hem inderdaad in de winter maar verkopen!

  • Jeroen

   18 oktober 2011 at 12:13

   Leuk trouwens dat je op nummer 1 staat van de poule 😀

 4. Geert

  18 oktober 2011 at 12:19

  AZ op 1, ik op 1. Kan niet beter eigenlijk! 😀

 5. hAnZ

  18 oktober 2011 at 18:05

  Als AZ een beetje goochem is verkopen die Poulsen voor zijn contract afloopt.
  Bij the weg Jeroen, is er ook een priis voor de laatste plek in de poule….??

 6. wilwaa

  18 oktober 2011 at 18:05

  Hopelijk tekent hij nog bij, speelt goed de afgelopen weken.
  Met klavan trouwens ook een goede linksback,maar dan wordt de spoeling weer wat dun.

  • Jeroen

   18 oktober 2011 at 19:12

   Ik denk dat je beter kunt kijken naar een alternatief. Op dit moment zijn de salariseisen van 27 jarige Poulsen gewoon te gortig. Kun je beter Klavan een basisplek geven en dan daarachter een goed talentje hebben staan die we dan langzaam kunnen brengen.

 7. gerard

  18 oktober 2011 at 23:58

  Voor minder dan 2 miljoen zou ik hem zeker niet laten gaan in de winsterstop (Kolbein bracht met een 1 jarig contract ook nog 4 miljoen op dus laten we voor dat half jaar gemakshalve nog delen door twee). De inbreng van Poulsen is groot en als we inderdaad tot de winterstop nog steeds meestrijden voor de titel zou ik die trein niet stoppen door een belangrijke schakel te verkopen, dat bedrag halen we immers door het sportieve succes dubbel en dwars er weer uit.
  Goede voorbeelden waar het ook misliep door winterstop verkopen zijn bijv. Affelay maar ook Lazovic is een goed voorbeeld

 8. vvdne

  19 oktober 2011 at 12:36

  Het liefst zou ik hem nog even houden, maar dat zit er niet meer in. Dus uitkijken naar een goede vervanger. Als we die niet vinden voor in de winterstop, dan gewoon voor de rest van het seizoen houden. Tja, dan gaat hij transfer vrij, maar ik vind dat ze in de voetbalwereld eens een keer de sportieve prestaties moeten laten prevaleren boven een eventuele transfersom. Dan maar geen twee miljoen of wat hij ook nog opbrengt.

 9. Geert

  19 oktober 2011 at 14:59

  Wat vvdne zegt kan ik me wel in vinden. Zeker als we om het kampioenschap gaan spelen..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *