Teleurstellend AZ onderuit tegen Fiorentina

By
Updated: augustus 23, 2008

AZ heeft de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen met een verlies afgesloten. Met twee doelpunten van Pazzini is AZ in eigen huis verslagen door Fiorentina.

In de oefenwedstrijd liet Van Gaal twee nieuwe aankopen in de basis beginnen. Moisander maakte een betrouwbare indruk als linksback. De Fin zal op deze positie moeten concurreren met Pocognoli. Holman, overgekomen van NEC, maakte een sterke indruk, maar had het erg moeilijk tegen de stugge Italiaanse defensie.

Het lijkt erop dat de voorhoede nog steeds kampt met dezelfde problemen als vorig seizoen. Er wordt erg onzorgvuldig omgegaan met de vele kansen die ze krijgen. Ari en El Hamdaoui liepen elkaar regelmatig in de weg en ook de combinatie Holman-El Hamdaoui liep nog niet gesmeerd.

Van Gaal heeft nog heel wat te puzzelen richting de eerte competitiewedstrijd tegen NAC Breda.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *