Elm kan volgens Verbeek ‘een grote speler worden’

By
Updated: oktober 15, 2011

AZ-trainer Gertjan Verbeek is te spreken over het spel van zijn ploeg AZ en middenvelder Rasmus Elm in het bijzonder. De Zweedse international kan volgens zijn coach ‘een grote speler worden’.

Verbeek geniet van het spel van topscorer Elm, die namens Zweden met 3-2 te sterk was voor Oranje. “Zweden heeft als team optimaal gefunctioneerd en geprofiteerd”, blikt de oefenmeester terug op de website van AZ. “Ik draag het Nederlands elftal een warm hart toe, maar vond het ook wel mooi dat Zweden won.”

“Of Elm goed speelde? Al zet je hem op doel. Hij is gewoon zó goed voor het team en zo goed coachbaar”, is Verbeek lovend over de middenvelder. “Hij is voor de trainer een verlengstuk in het veld. Rasmus is zorgzaam, ondersteunend en ziet waar de pijnpunten bij de tegenstander liggen.””

Verbeek verwacht dat Elm spoedig een belangrijkere rol zal gaan spelen in het nationale team. “Hij kan zichzelf wegcijferen en het kan nooit lang duren of hij speelt ook een prominente rol in het Zweedse elftal.” Bron: Voetbalprimeur.nl en gemeld door Ruud.

3 Comments

 1. hAnZ

  15 oktober 2011 at 11:16

  EHHH Elm IS al een grote speler…..(vind ik…)

 2. rucarni

  15 oktober 2011 at 13:13

  hoop dat hij nog een keer bij tekent pffffffffffffff maar denk het wel niet….

 3. KeesK

  15 oktober 2011 at 14:18

  Altijd goed om te weten dat er bij 2 rode kaarten voor de keeper en reservekeeper er nog een keeper in het team schuilt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *