Medunjanin dichtbij overgang naar Real Valladolid

By
Updated: augustus 21, 2008

Haris Medunjanin zet zijn loopbaan zo goed als zeker voort in Spanje. De middenvelder van AZ was de afgelopen week op stage bij Real Valladolid en heeft José Luis Mendilibar overtuigd van zijn kwaliteiten. De coach wil Medunjanin graag behouden.

De 23-jarige voormalig jeugdinternational mag vertrekken bij AZ, waar hij geen uitzicht heeft op veel speelminuten. Real Valladolid wilde Medunjanin eerst een week van dichtbij bekijken en nodigde de spelmaker uit voor een proefperiode. De geboren Bosniër liet in deze week een goede indruk achter en kan rekenen op een contract.

“Hij heeft me overtuigd en we gaan proberen om hem over te nemen”, zegt Mendilibar op de officiële website van de Spaanse laagvlieger. “We zullen contact opnemen met zijn club en dan moeten we afwachten. Als hij komt, dan is dat uitstekend. Zo niet, dan is er geen man overboord.”

Mendilibar heeft genoten van de techniek van Medunjanin. “Hij heeft veel gevoel voor de bal, maar hij moet wel agressiever worden in zijn spel”, vindt de coach. De taal zal volgens Mendilibar geen probleem zijn. “Het is een intelligente jongen en hij zal snel Spaans leren. Hij is bijzonder slim en snapte meteen wat ik hem vroeg.”

Bron: Voetbalzone

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *