Bondscoach Australië hoopt dat Holman vertrekt bij AZ

By
Updated: oktober 13, 2011

AZ doet er alles aan om het aflopende contract van Brett Holman te verlengen. De aanvaller van AZ heeft nog maar een contract tot medio 2012, dus is het van belang dat er snel geschakeld gaat worden. Ondanks de pogingen van AZ hoopt de bondscoach dat zijn pupil aan het eind van dit seizoen vertrekt om een nog betere speler te kunnen worden.

“Holman is een complete speler en daar houd ik wel van. Een speler als Holman hoort thuis in de Bundesliga of Premier League. Hij kan nog beter worden en is belangrijk geworden voor mijn team. Vanaf het eerste moment was ik al weg van zijn kwaliteiten,” aldus Osieck.

Ondanks dat Holman aan een goed seizoen bezig is blijft de vraag of een stap hoger in het bereik is van deze speler. Wat denken jullie?

8 Comments

 1. KeesK

  13 oktober 2011 at 15:54

  Hij hoopt van wel, wij van niet, maar Brett beslist zelf.

 2. rucarni

  13 oktober 2011 at 17:28

  vindt dat die bondscoach van australië lekker ze smoel moet houden…en zich moet bemoeien met dingen waar hij verstand van heeft,,,de sukkel.
  waarom denk je dat holman zover is gekomen ???????

 3. hAnZ

  13 oktober 2011 at 17:31

  Een complete speler durf ik Brett niet te noemen, maar wel een supergemotiveerde speler. Hij loopt volgens mij wel drie marathons in een wedstrijd.
  Ik hoop wel dat ie bijtekent.

 4. de echte supporter

  13 oktober 2011 at 18:52

  Ik ban het met hAnZ eens. Maar ik denk niet dat hij zo goed is dat hij een goede speler is om in Engeland of Duitsland te spelen. Hij moet gewoon nog 1 of 2 jaar bij ons blijven.

 5. rucarni

  13 oktober 2011 at 18:54

  laten we ons niet vergissen in brett hoor mensen hij neemt geregeld het team op sleeptouw.en is een speler die kan buffelen. die hebben we hard nodig…laten we niet de zelfde fout maken als 020 die puur op techniek spelers wil hebben ,,, naar mijn mening heb je een goede combie nodig.

 6. Jeroen

  13 oktober 2011 at 19:41

  Holman valt zeker op vanwege het vele lopen, maar om eerlijk te zijn vind ik hem zo goed nog niet. Hij heeft een hoop kansen verkloot en levert vaak genoeg de bal in. Dus ondanks dat hij een goed seizoen draait moeten we niet overdrijven dat hij klaar is voor Engeland of Duitsland. Om eerlijk te zijn denk ik dat dit zijn top is.

 7. Geert

  14 oktober 2011 at 07:35

  Hij loopt inderdaad veel, waardoor hij wel in Duitsland past. Maar hij heeft toch minder die voetballende kwaliteiten en hij lijkt soms wat onrustig. Zeker met afmaken op goal. Hij zou misschien wel naar Duitsland kunnen, maar dan meer een middenmotor bijvoorbeeld.

 8. Mike

  14 oktober 2011 at 16:19

  Ik denk niet dat Holman een groter club aan kan dan AZ.
  AZ is al zijn top denk ik. maar van mijn mag hij weg. ik vind hem niet bij AZ passen MEER ik denk dat wij door de aankoop van Beerens ook een echt vleugelspeler aan de andere kant moeten hebben en dan een Altidore en Boymans er naast. Zoals een Celik vind ik dan voor AZ een top aankoop
  maar aan de ene kant werkt hij altijd hard en is het een top gozer en geweldig voor het team dus van mijn mag zo’n speler altijd blijven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *