De Boer: “AZ titelkandidaat”

By
Updated: oktober 13, 2011

Je zal het woord ‘titelkandidaat’ niet zo snel uit de mond horen van Verbeek, maar gezien het spelbeeld en aantal punten kunnen we er misschien bijna niet meer omheen. Zo denkt collega trainer Frank de Boer er namelijk wel over en die ziet in AZ wel degelijk een team wat gaat mee vechten om de titel.

“Bewonderenswaardig. Het is een echt team en ook op de bank ziet het er goed uit. AZ speelt met veel dynamiek en straalt vertrouwen uit. Je ziet: als je ergens in gelooft kan je in zo’n flow terecht komen. Het is ook niet vaak gebeurd dat ze als koploper naar Amsterdam komen. Wij missen nog de schwung die AZ op dit moment kenmerkt. Dat ze een kandidaat zijn in de strijd om het kampioenschap staat voor mij vast,” aldus de coach tegenover VI.

Allemaal leuk en aardig, maar is dit niet een manier om extra druk neer te leggen bij AZ?

5 Comments

 1. hAnZ

  13 oktober 2011 at 09:54

  Daar heeft ie natuurlijk helemaal gelijk in…..
  Het lijkt er meer op dat dit weer een staaltje koude oorlogsvoering is. De tegenstander regelrecht de hemel in prijzen zodat ie minder gaat presteren. Verbeek kennende gaat ie hier niet op in en gaat ie op de oude voet verder met keihard trainen en motiveren.

 2. rucarni

  13 oktober 2011 at 17:24

  laat hem nou lekker bezig zijn om ze eigen team naar de klote te helpen …. i.p.v. dat hij zich met az gaat bemoeien…… dit is gewoon meer druk neer leggen bij az …en als hij straks verloren heeft deugt de scheids niet of hadden we massel…..

 3. de echte supporter

  13 oktober 2011 at 18:47

  Ach, laat de boer maken kijken naar AZ. Al die tijd die hij daar aanbesteed besteed hij niet aan ajax. Hij hoort zich te concentreren op het maken van een team. Misschien kan hij dat wel niet. Ja dan verleg je de aandacht. Wij moeten gewoon koel blijven en ze in eigen huis afmaken

 4. Jeroen

  13 oktober 2011 at 19:39

  De Boer bedankt voor het zeggen wat wij al wisten. Als het de bedoeling is om zo extra druk bij AZ neer te leggen dan gaat dat niet lukken. Denk dat Verbeek de jongens wel op de rails houdt.

 5. Mike

  14 oktober 2011 at 16:07

  dit zegt hij alleen om een nederlaag minder erg over te laten komen tegen een AZ dat zeker goed speelt. Alleen maar indekken de boer mag best ballen tonnen en zeg dat je thuis gewoon van iedereen moet winnen in de eredivisie
  Maar ik heb altijd gezegd dat de kampioenschap nog te ver is gegrepen voor ons.
  maar als we in de Amsterdam winnen dan vind ik dat je dit mag zeggen dus mijn benieuwen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *