‘Falkeburg kan toptransfer maken’

By
Updated: oktober 8, 2011

Erik Falkenburg heeft als bankzitter maar een klein aandeel in de successen van AZ, maar toch kan hij in januari een toptransfer naar Spanje maken. Sevilla en Valencia houden de situatie van de 23-jarige Leidenaar al enkele jaren in de gaten. Beide clubs weten wat de ex-speler van Sparta Rotterdam kan en willen wellicht in januari toeslaan, daar hij door zijn gebrek aan speeltijd goedkoper zal zijn.

Raar gerucht.

Bron: Voetbalzone.nl

10 Comments

 1. Mike

  8 oktober 2011 at 22:01

  Sevilla wilt hem samen met Dries Mertens halen.
  maar ik geloof er niks van Falkeburg???

 2. Jeroen

  8 oktober 2011 at 23:41

  Klinkt inderdaad als een gek gerucht. Toch heeft AZ hem niet voor niets gehaald en werd hij bij Sparta ook al gevolgd door meerdere clubs. Ik weet nog wel dat een Ajacied tegen mij zei dat we echt een toptalent hadden binnen gehaald met Falkenburg. Zelf heb ik het nog niet gezien, maar dat kan ook komen doordat hij misschien niet goed past bij AZ. Wat mij betreft mag hij vertrekken. Zo kan Messaoud meer speelminuten krijgen en kunnen we het geld gebruiken voor onze verdediging.

 3. AZFanatic

  9 oktober 2011 at 00:49

  Denk dat dit wel redelijk waar is. Falkenburg heeft bij AZ ook nog niet kans gehad op zijn eigen positie en is als gelegenheids spits gebruikt, dus je kan ook niet echt oordelen over hem vind ik. Is zeker een goede speler, maar als AZ hem voor topbedrag kan verkopen zou ik het zeker doen. Er staat weer goede
  jeugdachter. Zoals idd messaoud die jongen
  verdiendnu

 4. AZFanatic

  9 oktober 2011 at 00:50

  Ik bedoel. Messaoud verdiend nu wel een kans na zijn goede voorbereidingen in het voorseizoen van afgelopen 2 jaar.

 5. rucarni

  9 oktober 2011 at 09:49

  ja van mij mag hij deze transer meteen maken hoor heb niks moois gezien van hem sinds hij bij az speeld maaaaaaar dit stoort me wel { daar hij door zijn gebrek aan speeltijd goedkoper zal zijn.} heten wij nu opeens action of littel ??? lekker goedkoop ???? dat zegt weer eens wat over de manier hoe we spelers verkopen of niet ?
  veel te goedkoop dus ? hup az hij mag weg maar wel tegen een redelijke prijs …

 6. KeesK

  9 oktober 2011 at 11:52

  Als ze slim zijn zetten ze hem nog even ‘in de etalage’ op momenten dat de wedstrijd al zeker gewonnen is. Als hij dan scoort of een assist geeft stijgt de prijs. Wie niet sterk is moet slim zijn, zeker tegen de clubs met het grote geld. Natuurlijk zou het allerbeste zijn als hij zijn oude niveau overstijgt, zijn waarde bewijst en het Verbeek moeilijk maakt om hem niet op te stellen. Persoonlijk niks tegen Falkenburg dus ik gun hem èn AZ het beste. Hopelijk zijn Ali, Maarten, Ruud en Erik weer spoedig inzetbaar zodat er weer veel keuze is in de aanvalslinie.

 7. gerard

  9 oktober 2011 at 18:13

  Vorig seizoen zagen het er ook veel niet in Elm, Wernbloom en Holman zitten.
  Nu zijn ze alle drie zowat onmisbare schakels geworden, je weet het dus nooit.

 8. bart van vals

  10 oktober 2011 at 09:27

  Voor een goed bedrag mag hij wel een toptransfer maken..AZ heeft een goed beleid
  dus dat komtt wel goed

 9. Geert

  10 oktober 2011 at 14:30

  Gerard, ik zie het nog steeds niet in Holman zitten… En ook vorig jaar was ik al fan van de 2 zweden.

  Maar goed, Falkenburg mag van mij ook weg. Zowel Maher als Messaoud zie ik liever spelen in plaats van Falkenburg. Toch denk ik dat dit bericht bij een gerucht blijft…

 10. vvdne

  11 oktober 2011 at 08:37

  Vind het een vreemd gerucht. Deze twee clubs kunnen met gemak beter krijgen. Daarnaast speelt Falkeburg alweer een tijdje niet. Als ze een middenvelder willen halen, waarom zouden ze dan niet bijvoorbeeld voor Maher of Martens kiezen? Veeeeeel beter. (UITERAARD NIET DOEN!)

  “Ik weet nog wel dat een Ajacied tegen mij zei dat we echt een toptalent hadden binnen gehaald met Falkenburg.”
  Ja, en hun aanvoerder heet nu Theo Jansen. De “beste aankoop” van afgelopen jaren. Hij speelt helemaal niks meer klaar, houd ze op, en door die aanvoerdersband kun je hem moeilijk op de bank zetten.
  Nee, wat ze daar in Amsteldorp allemaal vinden en zeggen, daar trek ik me toch echt bar weinig van aan.

  Falkeburg heeft het nog niet laten zien. Voor veeeeel geld mag hij weg, maar gezien de dunne selectie zou het niet onverstandig zijn om hem nog even te houden.

  Iemand misschien al op het idee gekomen dat AZ van m af wil en dat zo dit soort geruchten de wereld in worden geholpen. Als de media schrijft over toptransfers komen er wellicht wel echte gegadigden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *