Sigthórsson hekelt uitspraken Verbeek

By
Updated: oktober 7, 2011

Verbeek heeft gisteren de relatie tussen hem en Sigthórsson op scherp gezet door publiekelijk aan te geven te twijfelen over de fysieke gesteldheid van de Ajax spits. De spits, afgelopen zomer overgekomen van AZ, is de komende drie maanden uitgeschakeld vanwege een blessure. Niet geheel onverwacht volgens Verbeek.

 “Ik las dat hij zich afvroeg of ik Ajax fysiek wel aankan. Natuurlijk kan ik dat. Ik ben niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal sterk. Dat heb ik onder Verbeek laten zien en zelfs in die paar maanden al bij Ajax. Begin dit jaar wist Verbeek niet eens op welke positie ik speelde. En nu ik bij Ajax speel, weet hij alles over mij? Dat is belachelijk.”

De spits is blij met zijn keuze om AZ te verlaten voor Ajax. “Voor mij is Ajax de juiste club, met een trainer die het wel in me ziet zitten. Ik doe er alles aan om zo snel mogelijk weer fit te zijn. Ik wil graag scoren voor en winnen met Ajax, de supporters blij maken. Ik kom zeker sterker terug.”

15 Comments

 1. Derek

  7 oktober 2011 at 10:59

  wat een jankerd. zijn blessure zegt genoeg, verbeek heeft volkomen gelijk

 2. KeesK

  7 oktober 2011 at 13:13

  Ken de beide personen in kwestie niet persoonlijk maar mijn vertrouwen in het inzicht van Verbeek is groter dan de woorden van deze spits die zich nog altijd echt moet bewijzen, zowel fysiek als mentaal. Geen woorden maar daden Sigthórsson!

 3. Jeroen

  7 oktober 2011 at 13:49

  Vreemd dat Sigthorsson op deze manier reageert. Zijn blessure zegt volgens mij genoeg.

 4. Maarten

  7 oktober 2011 at 19:17

  ik heb wel een beetje een andere mening denk ik. maar vond het een beetje onnodig om dit ACHTERAF te zeggen van verbeek. niet dat ik zo fan van sigthorsson ben, maar snap zijn reactie dan ook wel weer.

 5. hAnZ

  7 oktober 2011 at 22:09

  Sigi heeft zich wel erg snel aangepast bij die 020 figuren. De arrogantie spat er op dit moment vanaf. BAH
  Had nou maar naar oom Verbeek geluisterd hebberig ettertje, je moet nog veel leren.
  Gister vrij geregeld voor de 15e en morgen een kaartje regelen in het fancentrum. Wil wel even meedoen die neuzen uit te fluiten. En natuurlijk zin in een feestje in de bus terug.

  • Jeroen

   8 oktober 2011 at 11:15

   HA je gaat dus toch wel 😛 dacht dat je laatst nog zei nooit meer naar de Arena te willen 😉

 6. rucarni

  8 oktober 2011 at 10:11

  go ze hebben hem goed gehersenspoeld de sukkel is dus nu helemaal een k…. jo..
  nou denk dat verbeek gelijk heeft en dat mister ijs niet zo hard is als ijs maar langzaam aan het smelten is bij 020.dus denk dat hij volgend jaar naar het tweede verhuist hahahaha

 7. Knudde

  8 oktober 2011 at 11:19

  Als er iemand verstand heeft van de fysieke gesteldheid van een spaler dan is het Verbeek wel. De man traint al jaren fysiek erg zwaar om zo spelers sterker en fitter te maken.

  • Jeroen

   8 oktober 2011 at 11:21

   Zo is dat ook.. Daarnaast zei ik ook al direct in het begin dat hij wel erg snel de overstap maakt terwijl hij bij AZ maar een half seizoen had gespeeld. In dat halve seizoen overigens alleen Eredivisie duels… dat is toch anders dan twee keer per week spelen waarvan 1 CL.

 8. hAnZ

  8 oktober 2011 at 13:24

  @ Jeroen, Tja, hoe was het ook weer met die ezel en die steen…
  In dit geval is het belang even belangrijker dan mijn gevoel over dat ding wat ze de Arena noemen. Je weet wel, het lelijkste stadion van Nederland. Club en stadion passen prima bij elkaar….
  Ik wil er graag bij zijn omdat en de hele vriendenclub van Club de kAZa (incl. mijn vrouw) en omdat ik onwijs veel zin in heb om een feestje mee te maken.

  • Jeroen

   8 oktober 2011 at 14:50

   Club de kAZa?? Wat is dat precies?

   Maar leuk dat je er ook bent 🙂 ik denk dat we met een mooi resultaat naar huis gaan

 9. de echte supporter

  8 oktober 2011 at 14:40

  wat een klein kind. blij dat hij bij ons nu weg is. lekker geld ontvangen en daar de ziekenboeg in. De Boer-Cruijff succes hahah

  • Jeroen

   8 oktober 2011 at 14:51

   En een hoop geld… 5 miljoen voor een speler die nog maar voor 10 maanden een contract had.

 10. Mike

  8 oktober 2011 at 22:05

  Vind jammer dat hij niet speelt hij bak er niks van en nu hebben ze een dik Rus denk dat hij gevaarlijker is tegen AZ dan Sigi

  • Jeroen

   8 oktober 2011 at 23:43

   Ik heb nog erg weinig gezien van die Rus. Misschien zit El Hamdaoui tegen AZ wel op de bank 😛

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *