Verbeek hoopt dat Maher wat rust krijgt

By
Updated: oktober 5, 2011

Maher, pas 18 jaar jong, heeft de laatste weken een hoop duels moeten afwerken. Ondanks dat hij elke wedstrijd weer laat zien het niveau makkelijk aan te kunnen, hoopt Verbeek wel dat hij de komende weken ontzien wordt. Hij speelt deze week mogelijk twee oefenwedstrijden met Oranje Onder -19, dat kunnen kunnen de negende en tiende volledige wedstrijd worden voor Maher in vijf weken.

Verbeek heeft aan de bondscoach van Oranje Onder -19 gevraagd rekening te houden met het speelschema van Maher. “Daar zou Wim over nadenken. Adam is aanvoerder van die ploeg, maar misschien kan hij twee keer een helft spelen. Gezien het zware programma zou het prettig zijn als hij deze twee weken een beetje ontzien wordt.”

4 Comments

 1. de echte supporter

  6 oktober 2011 at 16:56

  Ik hoop ook dat hij maar een halve wedstrijd gaat spelen. De kans dat hij dan een blessure oploopt is dan kleiner. We hebben hem nog hard nodig, want Martens ook nog niet klaar

  • Jeroen

   6 oktober 2011 at 18:18

   Laten we hopen dat ze rekening houden met Maher. We hebben hem de komende weken erg hard nodig. H

 2. Jeroen

  6 oktober 2011 at 23:01

  Las net dat hij een uur heeft gespeeld. Beter dan 90 minuten. Hopen dat dit voldoende is. Vinden jullie ook niet dat jonge talenten soms teveel moeten spelen? Voor hun club, wat logisch is, maar ook redelijk wat wedstrijden voor nationale jeugd teams.

 3. rucarni

  6 oktober 2011 at 23:03

  nou lekker dus . dat kreeg hij niet…. ze worden gewoon bang dat we zo sterk zijn .hehehehehe

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *