‘Europese top volgt Rasmus Elm’

By
Updated: oktober 4, 2011

AZ is bezig met een zeer mooi seizoen. De keerzijde is dat opvallende spelers dan in het vizier komen van diverse andere clubs. Zo geeft de zaakwaarnemer van Elm aan dat de complete top van Europa hem graag zou willen overnemen.

“Rasmus en ik hebben gesproken over zijn huidige situatie, omdat de interesse van andere clubs zo enorm is. De aanvragen voor gesprekken met hem stromen de hele tijd binnen. Zijn status is heel groot geworden”, zegt Markus Mörk, zaakwaarnemer van de 23-jarige Elm tegenover de ochtendkrant.

Afgelopen zomer heeft Elm al diverse aanbiedingen links laten liggen. “Echt heel grote clubs. Maar voor Rasmus is het heel belangrijk dat hij zich ergens echt thuis voelt”, vertelt Mörk. “Dat gevoel had hij ook toen hij voor AZ koos en het pakt nu ook allemaal zo goed uit op het veld.”

6 Comments

 1. vvdne

  4 oktober 2011 at 09:35

  Hier was ik dus al bang voor. Vind het leuk voor hem. Maar wat mij betreft: volgen mag, maar kopen dus niet hè! Hoop dat Elm (contract tot 2013) nog heel lang bij AZ blijft voetballen. De kracht van AZ zit op dit moment in het feit dat er meerdere spelers zijn die kunnen scoren. Elm is op dit moment te belangrijk voor AZ om te laten vertrekken.

 2. KeesK

  4 oktober 2011 at 10:26

  Marktprijs Wesley Sneijder: €40.000.000,- Laten we elkaar geen mietje noemen maar de vergelijkbare Rasmus Elm is op zijn minst de helft waard in zijn huidige vorm. Dus hopelijk geen gelimiteerde som in zijn contract en het geld verzacht een hoop pijn voor AZ. De zuigkracht van het grote geld zal uiteindelijk toch aan het langste eind trekken dus voor het echt alleronderste uit de kan gaan Stewart! Uitspelen die poenclubs en geen uitverkoop houden. Ondertussen uitkijken naar een betaalbaar jong talent (al is Rasmus ook nog jong) die hem kan vervangen.

 3. Mike

  4 oktober 2011 at 16:11

  Logisch hij is echt geweldig AZ moet hem voor niet minder dan 13 Miljoen laten gaan.
  Hij kon naar Everton, Napoli, West Ham United, Fulham, Newcastel United, Werder Bremen en Lazio Roma kan hij beter bij AZ blijfen 😉

  Ik vind hem wel wat voor Liverpool

 4. Jeroen

  4 oktober 2011 at 16:48

  Leuk voor hem dat veel clubs hem willen hebben. Zelf hoop ik dat hij gaat bijtekenen en nog een jaar langer blijft. Anders inderdaad niet voor minder dan 13 miljoen aan het eind van dit seizoen weg. Heeft AZ genoeg tijd om naar een vervanger te kijken.

 5. rucarni

  4 oktober 2011 at 18:00

  niks 13 miljoen 20 of 25 miljoen komt eerst hij is heel belangrijk en als ze hem echt willen betalen ze maar die rijke klote clubs.

 6. de echte supporter

  4 oktober 2011 at 20:20

  Kijk Elm koos voor AZ omdat hij thuis voelt bij deze club, laat hij dan gewoon nog een tijdje thuis blijven

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *