AZ legt Mäenpää vast

By
Updated: oktober 3, 2011

AZ heeft Niki Mäenpää (26) tot het eind van het seizoen vastgelegd. De Finse doelman trainde sinds eind augustus mee bij de Alkmaarders. Mäenpää was clubloos nadat hij eerder drie seizoenen voor FC Den Bosch en twee jaar voor Willem II speelde.

Als jeugdkeeper kwam Mäenpää uit voor FC Kasiysi, HJK Helsinki en RC Lens. Hij werd geselecteerd voor diverse Finse jeugdelftallen en heeft drie A-interlands op zijn naam staan.

Bron: AZ.nl

6 Comments

 1. rucarni

  3 oktober 2011 at 20:16

  welkom bij dit super elftal

 2. Jeroen

  3 oktober 2011 at 20:17

  Ja welkom…. moet alleen eerlijk bekennen dat ik niet hoop dat je veel moet keepen. Dat zou betekenen dat onze vaste keeper namelijk een blessure zou hebben.

  Kortom, leuk dat je er bent, maar voor mij is Esteban de nummer 1 😀

 3. KeesK

  3 oktober 2011 at 21:42

  AZ heeft zo weer wat achter de hand voor het ongewenste geval dat er een paar rampen met de vaste doelmannen gebeuren, hij heeft weer geld op de bank elke maand plus een goede clubnaam op zijn CV. Meer moeten we er voorlopig niet in zien denk ik. Oh ja en gezellig voor Moisander natuurlijk.

 4. hAnZ

  3 oktober 2011 at 23:43

  We waren vanavond bij jong AZ- jong NEC/OSS enz. Aardige pot. AZ ook aardig slordig en een scheids die wel heel coulant was met een zware overtreding van vriend Lewis die later scoorde en voor die overtreding alleen maar geel kreeg….
  Heijblok heeft er maar eentje doorgelaten toen hij een penalty om zijn oren kreeg. Verder stond hij heel aardig te keepen.
  Het is te hopen dat die Maenpa (ofzoiets) beter is gaan keepen na zijn periode bij Willem II.

 5. vvdne

  4 oktober 2011 at 09:25

  Leuk voor hem, maar ik hoop dat AZ hem niet nodig heeft. Snap dat AZ wat achter de hand wil hebben. Maar ben absoluut niet kapot van deze keeper.

 6. Mike

  4 oktober 2011 at 16:09

  jullie zijn wel allemaal heel negatieve deze jonge had ook al eerder naar AZ kunnen gaan in Louis van Gaal tijd en toen wou Van Gaal hem heel graag als dan moet hij toch wel wat kunnen toen wouden ze hem als 3e keeper hallen eerste keuze boven Heijblok

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *